Monia1291
Zaangażowana w BB
Kurcze a nie masz możliwości kupić tego cyfrowego clearblue??? Tam powinien już dać wynikCzułość 10 więc myślę coś powinno już być widsc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze a nie masz możliwości kupić tego cyfrowego clearblue??? Tam powinien już dać wynikCzułość 10 więc myślę coś powinno już być widsc
Kurcze a nie masz możliwości kupić tego cyfrowego clearblue??? Tam powinien już dać wynik
Myślisz że cyfrowy da wynik?
Ok będę informowaćOby Ci się udałoja @ mam normalnie 28-30 dni ale lekarz mi duphaston w razie co przepisał 2 opakowania...póki co nie biorę..
Moja kumpela z pracy miała @ co w tygodnie bała się do lekarza iść a starała się o drugiego dzidziusia. I poszła (do tego co ja chodze) 2 wizyty i zaszła czyli około miesiąca...a tu od maja i nici . Ogólnie to 7 lat bez żadnego zabezpieczenia ale jakoś nie myślałam tak o
Informuj na bieżąco jak tam u Ciebie się sprawa ma
Tak to prawda.. mają i wyrzucają czy jeszcze gorzej a tu się starasz i nie wychodzi. Człowiek taki niedowartościowany jest...Ok będę informowaćtak to jest że niektórzy mają odrazu a inni muszą się starać kilka lat
![]()
Skoro jest cień malutki to powinien on wskazuje ciążę od 1 tygodnia moja koleżanka go testowała i jej pokazał 1-2 tydzień ciąży..
Ale zrobisz jak uważasz żeby potem nie było na mnie..[emoji6]
Jeśli chcesz to poczekaj jeszcze kilka dni może będzie wyraźniejsza kreska albo zrób ten[emoji8] powodzenia [emoji7][emoji64][emoji64]
Skoro jest cień malutki to powinien on wskazuje ciążę od 1 tygodnia moja koleżanka go testowała i jej pokazał 1-2 tydzień ciąży..
Ale zrobisz jak uważasz żeby potem nie było na mnie..[emoji6]
Jeśli chcesz to poczekaj jeszcze kilka dni może będzie wyraźniejsza kreska albo zrób ten[emoji8] powodzenia [emoji7][emoji64][emoji64]
Myślę że może gg tak młodą ciąża bo jak była jakieś 11-12 dni temu. To nawet nie 2 tygodnie
Ale jak widze takie te slabe kreseczki to już mam czarne myśli że coś nie tak, wiadomo jak to jest.