reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starsze rodzeństwo naszych Grudniowych Maluszków

Nasza Anastazja ma 6 lat i dawno już chciala mieć brata albo siostr zawsze nam mówila że jej koleżanki mają siostre albo brata a ona jest sama bardzo sie ucieszyła jak wracam od lekarza to sie dopytuje czy znam już pleć też chce uczestniczyć w zakupach dla dziecka wybierać z nami wózek ubranka więc obiecaliśmy ją zabrać na większe zakupy mam nadzieje że jak urodze to jej tak zostanie:-)

reklama
Moja Majcia ma prawie 10 miesiecy, takze ona nie ma zielonego pojecia co sie dzieje, mam nadzieje ze nie bedzie zazdrosna o maluszka, postaram sie zeby nie czula sie gorzej z tego powodu ze zamieszka u nas nowy ludzik. Nie zamierzam faworyzowac dzieci. Znam to z autopsji.

Do góry