Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nastepnym razem bedzie lepiej... zycze ci tego z calego serca... trzymaj sie
.A poza tym często mówi, że po co brać ślub,skoro prędzej czy później i tak będzie rozwód.Więc ja mu odpowiadam, to po co w ogóle jesteśmy razem,skoro i tak pewnie się rozstaniemy,to może zróbmy to teraz,bo im szybciej tym lepiej i mniej problemów;-) .No i dla mnie to też nie jest tylko urzędowy papierek,tylko coś ważniejszego,dopełnienie miłości.No cóż, siłą go do USC nie zaciągnę.
.Aż mnie w końcu zacznie parzyć ten pierścionek zaręczynowy ;-) .
.A poza tym często mówi, że po co brać ślub,skoro prędzej czy później i tak będzie rozwód.Więc ja mu odpowiadam, to po co w ogóle jesteśmy razem,skoro i tak pewnie się rozstaniemy,to może zróbmy to teraz,bo im szybciej tym lepiej i mniej problemów;-)

Juz wszystko wiem.
W czwartek bylam u gina,nie widzial fasolki,kazal zrobic beta i wyszlo ze ciaza jest mlodsza niz wskazywala by na to @.
.........w piatek zaczelam krwawic i dostalam strasznych boli,ale to piepszona Holandia,tu jak bedziesz umierac to ewentualniemozesz pokazac sie w szpitalu.W niedziele jednak pojechalam do szpitala,ciagle krwawiac i okazalo sie ze jestjuz po wszystkim.:-(