• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

starszy partner

reklama
czesc dziewczynki.Ciesze sie ze wam sie podobala moja historia i sukienka :-) Ale mam tez niezbyt dobra wiadomosc.Bylismy u gina dzis na pierwszym USG i nic nie znalaz!!!!!:-( :-( :-( :sick: :sick: :sick: :sick: A wedlug @ powinnam byc w ciazy ponad 6 tyg.

Kindziu, głowa do góry,będzie na pewno lepiej.
JoannA25, no to mamy podobnie - mój facet niby mówi, że weźmiemy ślub, niby są jakieś konkretne plany, ale koniec końców okazuje się, że on jakoś niespecjalnie tego chce, bo dla niego jest dobrze tak jak jest:baffled: .A poza tym często mówi, że po co brać ślub,skoro prędzej czy później i tak będzie rozwód.Więc ja mu odpowiadam, to po co w ogóle jesteśmy razem,skoro i tak pewnie się rozstaniemy,to może zróbmy to teraz,bo im szybciej tym lepiej i mniej problemów;-) .No i dla mnie to też nie jest tylko urzędowy papierek,tylko coś ważniejszego,dopełnienie miłości.No cóż, siłą go do USC nie zaciągnę.

Hej mój też tak mówił, czym bardzo mnie wkurzał. Byłam bardzo zdziwiona kiedy mi sie oświadczył w Boże Narodzenie 2005r, a w sierpniu 2006 wzieliśmy ślub:) Z tymi facetami to nic nie wiadomo, i co oni tam tak naprawde myślą:confused: . Pozdrawiam

Heh, mój mi się oświadczył w Wigilię 2005 r., no i tak do tej pory to trwa i trwa, i trwa...:baffled: .Aż mnie w końcu zacznie parzyć ten pierścionek zaręczynowy ;-) .
Niby faceci tacy nieskomplikowani, a jednak zrozumieć ich i nadążyć za nimi jest strasznie trudno :dry:

.A poza tym często mówi, że po co brać ślub,skoro prędzej czy później i tak będzie rozwód.Więc ja mu odpowiadam, to po co w ogóle jesteśmy razem,skoro i tak pewnie się rozstaniemy,to może zróbmy to teraz,bo im szybciej tym lepiej i mniej problemów;-)

to jakbym mojego słyszała hehehehehe

ja tez czekam i czekam..
z tym, ze nawet o zareczynach nie ma mowy, no cos.......

kocham i narazie mam czas.................:cool2::cool2::cool2:

Juz wszystko wiem.
W czwartek bylam u gina,nie widzial fasolki,kazal zrobic beta i wyszlo ze ciaza jest mlodsza niz wskazywala by na to @.
.........w piatek zaczelam krwawic i dostalam strasznych boli,ale to piepszona Holandia,tu jak bedziesz umierac to ewentualniemozesz pokazac sie w szpitalu.W niedziele jednak pojechalam do szpitala,ciagle krwawiac i okazalo sie ze jestjuz po wszystkim.:-(

Juz wszystko wiem.
W czwartek bylam u gina,nie widzial fasolki,kazal zrobic beta i wyszlo ze ciaza jest mlodsza niz wskazywala by na to @.
.........w piatek zaczelam krwawic i dostalam strasznych boli,ale to piepszona Holandia,tu jak bedziesz umierac to ewentualniemozesz pokazac sie w szpitalu.W niedziele jednak pojechalam do szpitala,ciagle krwawiac i okazalo sie ze jestjuz po wszystkim.:-(

oj Kindziu bardzo mi przykro!!!!
mam nadzieje,ze jako sie trzymasz!przesyłam moc buziakow dla Ciebie!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry