JoannA25
Czerwcowa mama'08
Kindziunia Kochana - przeprasza, że dopiero teraz piszę ale ostatnio miałam dużo pracy i po powrocie do domu jeszcze tysiące innych obowiązków... zresztą chyba sama Wiesz jak to jest czasami....
Powiem Tobie szczerze,że jestem w tym niekumata - tzn. gadu mam zainstalowane, bo używa go corka mojego. Natomiast jak się wysyła prywatną wiadomość. Przepraszam za mojąnewiedzę
Powiem Tobie szczerze,że jestem w tym niekumata - tzn. gadu mam zainstalowane, bo używa go corka mojego. Natomiast jak się wysyła prywatną wiadomość. Przepraszam za mojąnewiedzę
Moj mężczyzna jest ode mnie starszy, i mamy wspolnie dziecko, niby mi sie oswiadczył, ale o slubie cisza(on jest po rozwodzie ale dawno temu około 9lat) Czy faceci boja się ponownie brac slub???Czy juz zawsze bedziemy tylko zareczeni???Chcialabym nosic jego nazwisko i takie jak nasze dziecko. Z nim nie chcę o tym rozmawiac żeby nie wyszło że jestem nachalna albo coś. Ale nie ukrywam że chcialabym byc żoną i miec ślub (cywilny) ale piekny i nosic obraczkę.To chyba normalne!!!!!

.Dla mnie takie podejście, jak ma mój facet - po co brać ślub, skoro i tak kiedyś weźmiemy rozwód - jest po prostu głupie.No bo w takim bądź razie po co się ze mną związał??Z nudów czy co??Ostatnio w kółko powtarzam mojemu facetowi, że ja jestem młoda, nic mi nie brakuje, niejeden facet wiesza na mnie oko i niech się nie zdziwi, jak wezmę ślub ale nie z nim
.Bo wiecznie czekać nie będę.Może w końcu poskutkuje ;-)