• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

starszy partner

Kindziunia Kochana - przeprasza, że dopiero teraz piszę ale ostatnio miałam dużo pracy i po powrocie do domu jeszcze tysiące innych obowiązków... zresztą chyba sama Wiesz jak to jest czasami....
Powiem Tobie szczerze,że jestem w tym niekumata - tzn. gadu mam zainstalowane, bo używa go corka mojego. Natomiast jak się wysyła prywatną wiadomość. Przepraszam za mojąnewiedzę ;)

reklama
czesc dziewczyny!!
Jestem nową osoba na tym watku, ale mam podobne problemy czy sytuacje jak Wy:tak:Moj mężczyzna jest ode mnie starszy, i mamy wspolnie dziecko, niby mi sie oswiadczył, ale o slubie cisza(on jest po rozwodzie ale dawno temu około 9lat) Czy faceci boja się ponownie brac slub???Czy juz zawsze bedziemy tylko zareczeni???Chcialabym nosic jego nazwisko i takie jak nasze dziecko. Z nim nie chcę o tym rozmawiac żeby nie wyszło że jestem nachalna albo coś. Ale nie ukrywam że chcialabym byc żoną i miec ślub (cywilny) ale piekny i nosic obraczkę.To chyba normalne!!!!!

dziewczyny moze ja z sufitu sie urwalam oni potrzebuja czasu , moze sie boja a moze trzeba dac im porostu powiedziec a moze pokazac ze najwyzsza pora aby cos zrobic z waszym zyciem albo porostu trznba wziac spray w swoje rece i isc do usc zamowic date i poprostu postawic ich przed faktem dokonanym :szok::-D:-D tylko czy oni wtedy nie zwieja, ale kto nie prubuje ten nie wie :-D

Mnie to najbardziej trafia, ale też robi się przykro, jak np. muszę obcym ludziom tłumaczyć, że to nie jest mój mąż (bo często inni biorą nas za małżeństwo,chyba ze względu na dziecko).Albo ile zachodu było, jak wypisywali mnie i Oliwkę ze szpitala i wszędzie (na karcie szczepień,w książeczce zdrowia) wpisali małej moje nazwisko, a później trzeba było to zmieniać :no:.Dla mnie takie podejście, jak ma mój facet - po co brać ślub, skoro i tak kiedyś weźmiemy rozwód - jest po prostu głupie.No bo w takim bądź razie po co się ze mną związał??Z nudów czy co??Ostatnio w kółko powtarzam mojemu facetowi, że ja jestem młoda, nic mi nie brakuje, niejeden facet wiesza na mnie oko i niech się nie zdziwi, jak wezmę ślub ale nie z nim :cool2:.Bo wiecznie czekać nie będę.Może w końcu poskutkuje ;-)

czesc dziewczynki !!! Mam duze problemy z wejsciem na BB(problemy z serwerem dla uchodzciow ;) ) Jutro lece na wakacje ale jak worce do dam znac !!! Joanna do uslyszenia po poworcie na GG !!!!

Dziewczyny - ale zaniedbałyśmy tą stronę....

no niestety!!
ale pustki ogolnie na BB panuja, zganiam to na pore roku, wkoncu mamy juz lato!!!!!

od tygodnia jestem sama, moj "staruszek" pojechał na delegacje do Turcji....
tesknimy z Kubasem strasznie, chociaz nie powiem ze przyda nam sie taka rozłaka, tesknota łaczy jeszcze bardziej, mam nadzieje :sorry2::sorry2::sorry2:

po powrocie szykujemy sie nad Bałtyk...........:happy2::happy2::happy2::happy2:

reklama
Joaska; ślicznego masz Syniusia :)
Ja wczoraj byłam na godzinę w Rewalu i jeszcze jutro jadę na 1 dzień - są z tam z teściową córki Jacka.
Wiesz, co ? Ja nie wyrobiłabym nad naszym polskim morzem w jakiejś małej zapyziałej miejscowości typu właśnie - Rewal. Trójmiasto jak najbardziej na tak, natomiast gdzie indzie nie.

rok temu byliśmy we Wloszech i muszę po raz kolejny powiedzieć, że bez porównania - czyste i ciepłe morze, czyste plaże, fajne promenady itd. - a u nas zielone morze, piasek pełen petów i ful chińszczyzny w budach gdzie każda z innej parafii...
Przepraszam za ostre słowa ale tak to widzę. Nad polskim morzem wieje nudą..
I tym miłym akcentem przesyłam gorące pozdrowionka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry