Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jeszcze tak mi się przypomniało , my z żoną kupiliśmy taki stoliczek edukacyjny jak starsza córka miała 3 latka a młodsza córka 1,5 roku . Tylko nie pamiętam dokładnie jakiej to było marki . I z tego co pamiętam tak mniej więcej żona zamawiała to w grudniu ( 2015) przez internet. sklep nazywa się Pontipino .tylko to jest bardziej taki stoliczek małego artysty . tak się to jakoś nazywało .Fajna rzecz .I dobrej jakości
Mój synek ma 8 miesięcy i już się fajnie bawi stolikiem edukacyjnym - ja mam właśnie ten z Chicco, o którym ktoś tu wyżej wspominał (nasz to Hobby). Mały na razie jest na etapie siedzenia, więc nie zamontowaliśmy nóżek. Bardzo jest to fajna zabawka. 8-mio miesięczniak nie rozumie jeszcze wszystkich funkcji, bawi się tymi najprostszymi (klawisze, książeczka, garnuszki, pokrętło kuchenki), ale to jest super - za pare miesięcy odkryje np. rysowanie na znikopisie czy panel ogrodnikaOd jakiego wieku są rekomendowane takie stoliczki?