reklama
krupka
Entuzjast(k)a
Tak, stanki, bylam, synek ma nóżkę w gipsie.
Anula, naczytałam się na tym forum, które znalazłaś, wiele o tym, że gipsy mogą być źle zakładane i w efekcie zapisałam się do prof. Napiontka w Poznaniu na konsultacje - chcę być pewna, że mój mały jest prawidłowo leczony. Wizyta 200 zł, ale co tam kasa!
Anula, naczytałam się na tym forum, które znalazłaś, wiele o tym, że gipsy mogą być źle zakładane i w efekcie zapisałam się do prof. Napiontka w Poznaniu na konsultacje - chcę być pewna, że mój mały jest prawidłowo leczony. Wizyta 200 zł, ale co tam kasa!
Noukie
Majowa mama 2007
Witam na tym wątku, mój synek też ma taki problem. Chcialabym dowiedzieć się od was czegoś więcej na ten temat np. co jest powodem i jaki jest postęp w leczeniu? Dodam, że mój synek ma niespełna trzy miesiace i cały czas ma nózki w gipsie!!!
Witam, mój ojciec jest ortopedą traumatologiem mojej ciotce urodził się synek z tym problemem, mały był w gipsie 11 miesięcy potem zabieg teraz jest ok i biega jak stary niestety jest to męczące dla rodziców i dla dziecka ale przynajmniej później jest ok, pozdrawiam
Noukie
Majowa mama 2007
Dzięki "Lupek" za odpowiedź:-), mój mały synek przez te gipsy nawet nie wie, że ma nóżki, co tydzień je zmieniamy, jest już po operacji nacięcia achillesa i niedługo dostanie specjalne buty z metalowym prętem, w lutym druga operacja. Martwie się, czy to leczenie jest odpowiednie dlatego pytam na forum osoby, które znają ten problem i mogą mi coś więcej o tym powiedzieć. A wiadomość, o tym że ktoś to miał i jest ok dodaje mi trochę otuchy, bo już nie raz słyszałam od różnych ludzi: "Jak on z takimi nogami bedzie chodził?"
anka_czarna12
Początkująca w BB
ja mam taki sam problem. Mój synek ma juz 2 latka a przeszedł naciecie sciegna achillesa w wieku 2 m-cy i teraz cisza. za tydzien mam przyjecie na kolejna operacje ale niewiem czy to bedzie skuteczna jesli on juz ma 2 latka i od dawna chodzi? prosze o jakas kolwiek odpowiedz na ten temat.
Ostatnia edycja:
reklama
anka_czarna12
Początkująca w BB
w lublinie na chodzki.