reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Stopa końsko-szpotawa

krupka

Entuzjast(k)a
Mój synek ma niestety taki kłopot. Czy jest może na forum jakaś mamusia, która ma lub miała podobny problem ze swą pociechą?

reklama
WITAJCIE.MÓJ SYNEK RÓWNIEŻ MA STÓPKI KOŃSKO-SZPOTAWE ...
JEŻELI SĄ NA FORUM MAMUSIE KTÓRYCH DZIECI RÓWNIEŻ MAJĄ TĄ WADĘ TO ZAPRASZAMY NA WĄTECZEK...

Tak, stanki, bylam, synek ma nóżkę w gipsie.

Anula, naczytałam się na tym forum, które znalazłaś, wiele o tym, że gipsy mogą być źle zakładane i w efekcie zapisałam się do prof. Napiontka w Poznaniu na konsultacje - chcę być pewna, że mój mały jest prawidłowo leczony. Wizyta 200 zł, ale co tam kasa! :confused:

Witam na tym wątku:confused:, mój synek też ma taki problem:no::sad:. Chcialabym dowiedzieć się od was czegoś więcej na ten temat np. co jest powodem i jaki jest postęp w leczeniu? Dodam, że mój synek ma niespełna trzy miesiace i cały czas ma nózki w gipsie:no:!!!

Witam, mój ojciec jest ortopedą traumatologiem mojej ciotce urodził się synek z tym problemem, mały był w gipsie 11 miesięcy potem zabieg teraz jest ok i biega jak stary :) niestety jest to męczące dla rodziców i dla dziecka ale przynajmniej później jest ok, pozdrawiam

Dzięki "Lupek" za odpowiedź:-), mój mały synek przez te gipsy nawet nie wie, że ma nóżki:sad:, co tydzień je zmieniamy, jest już po operacji nacięcia achillesa i niedługo dostanie specjalne buty z metalowym prętem, w lutym druga operacja:confused:. Martwie się, czy to leczenie jest odpowiednie dlatego pytam na forum osoby, które znają ten problem i mogą mi coś więcej o tym powiedzieć. A wiadomość, o tym że ktoś to miał i jest ok dodaje mi trochę otuchy:-D, bo już nie raz słyszałam od różnych ludzi: "Jak on z takimi nogami bedzie chodził?":baffled:

ja mam taki sam problem. Mój synek ma juz 2 latka a przeszedł naciecie sciegna achillesa w wieku 2 m-cy i teraz cisza. za tydzien mam przyjecie na kolejna operacje ale niewiem czy to bedzie skuteczna jesli on juz ma 2 latka i od dawna chodzi? prosze o jakas kolwiek odpowiedz na ten temat.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry