Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hej dziewczyny dziękuję Wam za odpmalutka ma elastyczne stopki ale bardzo często układa sobie je łącząc je że sobą byliśmy już u 3 lekarzy twierdzą że wystarczy masowac nie mieszkam w Polsce i boje się że tu mają inne podejście do tegoAmelia 2019 hej możesz wstawić zdjęcie stópek? Czy da się bez problemu manipulować stópkami w każdą stronę bez żadnego wysiłku i oporu?czy dziecko jak prostuje całe nóżki to stopy też się ptostuja? Gdzie się leczycie? Ja też proponuję konsultacje u innego lekarza bo jeżeli są to stopy konsko szpotawe to niestety ale samymi ćwiczeniami nic się nie zdziala[emoji17]ile dziecko ma Mc?
hej dziewczyny dziękuję Wam za odpmalutka ma elastyczne stopki ale bardzo często układa sobie je łącząc je że sobą byliśmy już u 3 lekarzy twierdzą że wystarczy masowac nie mieszkam w Polsce i boje się że tu mają inne podejście do tego
Amelia 2019 a mogłabyś wstawić zdjęcie stópek jak córcia swobodnie lezy
Sent from my PAR-LX1 using Forum BabyBoom mobile app
dziękuję Ci kochana za odp zaraz poczytam w InternecieKurcze wygląda jakby przywiedzenie ale niestety ja nie miałam styczności z tym. Poszukaj może w Google jak wygląda przywiedzenie albo może znajdzie się tu jakaś mama co dziecko ma przywiedzenie
Sent from my PAR-LX1 using Forum BabyBoom mobile app