Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny! Bardzo Wam dziękuję za dobre słowo i cieszę się, że mogę na Was liczyć w ciężkich chwilach. Znowu chodzę do pracy i widzę,że mi to pomaga. Nie myślę o tym... Jest mi już lepiej. No a przede wszystkim zaczęłam myśleć pozytywnie. Mam nadzieję,że za jakiś czas będę mogła oznajmić,że czekamy (znowu) na nasze maleństwo.
Jeszcze raz wielkie dzięki za wsparcie. Buźka.Pa
Nie poddawaj się popatrz na to zdjęcie obaj maja 8 miesiecy, jeden to mój synek,a drugi koleżanki, a to efekt jej 5 lat starań i 5 ciąż. Obecna technika tworzy takie cuda, że 10 lat temu moglibyśmy pomarzyć
Bardzo mi przykro!! Wiem ,że teraz Cię nic nie pocieszy, ale ściskam bardzo gorąco.Nie jesteś sama,wiesz o tym. Wydaje mi sie,że tylko czas leczy rany. I wierzę w to, że będziesz kiedyś ściskała swoje maleństwo. Pozdrawiam.
Moniko... bardzo mi przykro... mam nadzieję że sie nie poddasz i dalej bedziesz walczyła... nie zostawiaj mnie samej w tej walce... tulam Cie bardzo mocno