Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
SylwiaZImie to pomysł mojej drugiej połowy na początku byłam przerażona ale powoli powoli spodobało mi się,no a jak go zobaczyliśmy cichutko powiedziałam sobie ,,mój mały Noe,, i okazało się że nawet ładnie brzmi i pasuje
No to dobrze, że Ci dobrze zabrzmiało.
Słyszałam już d kilku matek, że czasami dziecko ma wybrane imię, a po urodzeniu dostaje zupełnie inne. Podobno to się czuje i wie zaraz po urodzeniu maleństwa
Mija gratuluje powiedz mi prosze gdzie robilas USG3D i ile placilas ?
ja tez bym sie wybrala na takie cudo masz zdjecia z tego USG jakbys mogla wkleic
Pozsdrawiam a imie dla synka bardzo fajne
Magialenna całe szczęście że dobrze się skończyło.
Też bym poszła na takie USG, ale chyba u nas nie ma. Pewnie do Gdańska trzeba by było się wybrać...
Może coś wiecie?
hej Niuńki!
Wpadłam do Was z ważnym pytankiem!Otóż od jakiegoś tygodnia mam dziwne uczucie przy wstawaniu lub przekręcaniu się na drugi bok strasznie brzusio mi twardnieje:|Czy Wy też tak macie????????????????????????????Nie wiem czy to wiązadła czy coś poważniejszego-dodam że na wizycie tydzień temu wszystko było ok!Nie wiem co o tym myśleć
Pozdrawiam mamuśki i ich brzusie[usta][cześć]