reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

reklama
Wecik -niskie lozysko jest nibezpieczne w 3 trymestrze,ale czesto bywa tak ze w 2 sie podnosi i wszystko jest w normie.trzeba to kontrolowac. w 2 zadnego niebezpieczenstwa nie ma.

A co do boli glowy,dretwieni rak i innych przyjemnosci ciazy,to nic mnie niestety nie ominia!!!:-:)sorry2:, jeszcze do tego dochodzi bolaca skora. nawe podmuch jakis mnie boli

Witam z ranka :-D:tak:.
U nas pogoda do bani, tylko 17 stopni :crazy::baffled::confused:, ale mam nadzieję, że spacerek z Natalką zaliczymy. Dziś się chyba ponudzimy, bo w TV tylko olimpiada.
Weroniczko, mi też drętwieją w nocy, jak się źle ułożę, albo długo leżę nie zmieniając pozycji :szok::-(. A teraz to mam dziwne bóle łydek, ale nie kurcze. Wczoraj bolała prawa, dziś lewa. Ale w ciąży to chyba normalne.
Dobra, zmykam na śniadanko :happy::-p.

Witajcie dziewczyny! Nawet nie miałam czasu nic napisać. W czwartek z wizyty wróciłam przeszczęśliwa. Z moją dzidzią wszystko w porządku. Fika w brzuszku niesamowicie. No i najważniejsze znam już płeć. Chociaż moja pani ginekolog powiedziała, że na 99%, ale widziałyśmy z takiego przybliżenia, to co ma między nogami, że chyba niemożliwe aby była pomyłka. Otóż w styczniu przyjdzie na świat córunia. Pozdrawiam!

ale Ci fajnie, że znasz już płeć maleństwa :) ja muszę jeszcze dwa tygodnie poczekać, w sumie to już półtora :) mam nadzieję, że wtedy dowiem sie kto mi w brzuszku mieszka :D

Justyna ale Ci zazdroszczę córci:sorry2::sorry2: Moje marzenie ale mało prawdopodobne bo u męża w rodzinie same chłopy. I to kilka pokoleń wstecz:confused::confused: A to niestety facet jest za płeć odpowiedzialny.

reklama
Dziękuję wszystkim za gratulacje. My z mężem szalejemy z radości, że będziemy mieli parkę: Kacperka i Blankę!

22501.jpg

b880c0f159.png

Do góry