reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

reklama
mnie niesety lekarz nie podal wagi dzidziusia..czasmi mam wrazenie ze wizyty u niego przebiegaja w tempie ekspresowym..niby jest bardzo miły ale mało pomiarów robi, jest usg ale pokazuje mi dizdizusia mierzy głowke i dzieciaczka i tyle:-(

marcia - u mnie jest podobnie (może do tego samego lekarza chodzimy :) ). Nie chcę jednak Go zmieniać, bo ma bardzo dobrą opinię a poza tym moja kuzynka dwie ciąże u niego miała prowadzone :) ja dodatkowo zapisałam się na usg połówkowe - mam nadzieję, że tam dokładniej wszystko mi powiedzą :) mój lekarz jest dobry, ale jak On to stwierdził - po co szukać dziury w całym :) po co sie zamartwiać i wyszukiwać, że coś może być źle :) ale i tak dla świętego spokoju jadę na inne konsultacje ;)

Ja juz sie umówiłam na usg 3d na piątek. Mam nadzieje ze dzidzia zdrowa , coś ostano nic nie daje znać o sobie:( parzestała mnie gilgotać w brzuszku.
Mama nadzieje ze poznamy też płeć, mój meżuś juz nie może sie doczekać.

marcia - u mnie jest podobnie (może do tego samego lekarza chodzimy :) ). Nie chcę jednak Go zmieniać, bo ma bardzo dobrą opinię a poza tym moja kuzynka dwie ciąże u niego miała prowadzone :) ja dodatkowo zapisałam się na usg połówkowe - mam nadzieję, że tam dokładniej wszystko mi powiedzą :) mój lekarz jest dobry, ale jak On to stwierdził - po co szukać dziury w całym :) po co sie zamartwiać i wyszukiwać, że coś może być źle :) ale i tak dla świętego spokoju jadę na inne konsultacje ;)

Chyba wszyscy lekarze są do siebie podobni-ech...Moja też jest miła,fajna,polecana etc.ale wybraliśmy się na połówkowe USG do gościa,który robi 3/4D.Dla uspokojenia-naprawdę warto.

melulu - gratulacje, że wszystko jest w porządku - widać brzuszek nie potrzebuje być większym, skoro dzidzi jest w nim dobrze :D

marcia - to jednak nie do tego samego lekarza chodzimy :) ja chodzę do Kmiecia z żeromskiego, a zapisałam się dodatkowo na to usg do osteomedu :)

chyba czasem warto dla świętego spokoju iść gdzieś dodatkowo :)

reklama
Do góry