reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

troszkę zaległości mi sie porobiło :sorry2: nie byłam na forum przez weekend, bo sie przeprowadzałam z krakowa do buska - przyjechała te z mama żeby wysprzątać mieszkanko dla brata mojego, bo teraz On zaczyna żywot studenta :tak: jakoś mi tak dziwnie, taki mój mały braciszek wyjeżdża już na studia.... normalnie się martwię o Niego, a co to będzie przy moich własnych dzieciach :dry: strach sie bać ;-)

normalnie Kluliczku Ciebie wszystko sie czepia :-( strasznie mi Cię szkoda! pisałaś o bólach paznokciowych, teraz zębowych - ani jednego ani drugiego nie zaznałam - strasznie współczuję :-( co do zębów, to ja naprawdę nie mam na co narzekać, mam strasznie mocne zęby, nawet że mi się nie psują - mam po dziadku, który dziś mając 87 lat ma jeszcze swoje zęby!! :tak: mój tato też ma takie mocne, az do tego stopnia, że jak kiedyś trzeba było jednego wyrwać to dentystka nie dała rady i musiał iść do drugiego - tak Go wy męczyli, że teraz wszystkie zęby sprawdza i leczy na zaś żeby nie trzeba było wyrywać :tak:

Celinka - szybko Ci zleci, zobaczysz, ja ponad dwa tygodnie przesiedziałam w Krakowie sama i muszę powiedzieć, że myślałam, że będę tam ryczeć co wieczór, ale jakoś szybko mi to zleciało - Tobie też pewnie szybko zleci ;-)

wstretnamalpa - ja za dwa tygodnie mam wesele - ciekawa jestem jak to będzie tym razem, bo na ostatnim weselu tak sobie było, też nikogo praktycznie nie znaliśmy :dry:

reklama
Ja po wizycie, i na szczęście wszystko Ok! a Dzidziusiowi tak ślicznie serduszko biło :-)
dostałam skierowanie na badania...mocz i glukoza...mam nadzieję że nie będzie tak źle :-)
następne wizyta 20tego...i może Maleństwo pokaże co tam ma między nóżkami ;-)

celinka83 aj też non stop sama jestem bo mój mężuś akurat ma prace w zakopanym więc to daleko od domku i nie ma Go cały tydzień tylko an sob i ndz. przyjeżdża...ale zobaczysz szybciutko Ci to minie...nim się obejrzysz a będzie 6 :tak:

Mój niby pracuje w tym samym miescie gdzie mieszkamy, ale też ciągle go nie ma bo pracuje po 12h!!! Ale chociaż w nocy go mam i popsytulać się można!!! Niestety embargo na sex obowiązuje jeszcze, więc dużo z tego przytulania nie ma!!!
A i jeszcze jedno, strasznym stał sie nerwusem - brak sexu!!! A ja mu czasem ględzę ,że na siłownie za często chodzi, kurcze- muszę go teraz bardziej namawiać, żeby chodził, bo inaczej źle będzie!!!!
Za tydzień mam Usg, może bedzie ok i seksik powróci!!!!

Ja chyba dzisiaj zapoluję na mojego tatuśka-on także ostatnio jakiś przewrażliwiony się zrobił i kazał mi przynieść zaświadczenie od lekarza ,że możemy się seksić:-p- i tak mu nie odpuszcze, przecież jakieś obowiązki musi facet mieć!!!!!!!!!!!!!!:-):tak:
tt2004553fltt.gif

dev010prs__.png

Celinka nie martw się masz forum więc mozesz się więcej udzielać :-) nie zdążysz zatęsknić i znów będziecie razem :sorry2: - trzymaj się i nie dołuj będzie ok :tak:

dziewczyny a ja szukałam czegoś do ubrania na wesele w weekend - i załamałam się , jestem taka klucha, że we wszystkim wyglądam jak mała kierda.
Mamjakty też za 2 tyg. będę na weselu :-) i to niedaleko twoich stron bo w Rytrze ;-)
Wstrętnamałpo a Ty w czym byłaś na weselu? :confused: kurcze bo ja to już w nic się nie mieszczę :zawstydzona/y:

Ja tez ide na wesele za 2 tyg ale na szczescie wchodze w swoją sukienke, ktora ma bardzo rozciągliwy material :-p i nawet nie wygladam w niej tak zle mimo mojej 2 w brzuchu, jedyny jej minus to to ze jest na naramkach wiec kupuje sobie na Allegro same rękawki i bedzie dobrze :-) no i butów nie mam i szukam i myslałam, że mi może stopy spuchły czy coś a tu zakładam ostatnio w sklepie nr 37 i za duże hehe a mniejszych nie bylo :-(

Ja idę na wesele 18.10 i na dzień dzisiejszy nie mam pojęcia, jak będę wtedy wyglądać. Na razie boję się cokolwiek kupować, bo chyba największy skok brzuszka jeszcze przede mną... W swoich przedciążowych zapasach też nie mam żadnej kiecki z podwyższonym stanem, więc czekają mnie zakupy :/

reklama
Ja tez po wizycie...wszystko ok pomimo tego ,ze mam nisko lozysko...troche sie podnioslo,ale to jeszcze nie to,takze za miesiac jak sie nie podniesie to bedzie cesarka:tak:no ale nic,z dzidzia wszystko ok,ma taka sliczna buzke juz mi sie wydaje,ze jest do mnie podobny:-D

Do góry