• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

Mamjakty, Marylion i Kluliczku - ja też mam podobny termin ciekawe która z nas rozpakuje się pierwsza :-D
jejku zaczynam się bać :-p ale z drugiej strony chcę już utulić moją Karolcię :-D
ciągle mi się śni, i nie mogę się doczekać podobnie jak Wy :tak:

reklama
Ja sie dzisiaj w nocy zastanawialam jak ja jeszcze 2 miesiace z tym brzuchem wytrzymam. Ledwo moge wstac z lozka, nie mowiąc o przekreceniu sie na drugi bok. Musze sobie troche ponarzekac.

ja tam nogi sciskam i aby do stycznia :-D:-D
zreszta z okesu wychodzi mi 4 styczen a z usg to jak sobie wybiore
wiec jesli w grudniu sie pooszczedzam to mam zamiar do ddtycznia wytrzymac
ouzniej te grudniowe dzieciaczki ciezej w szkole maja :-(

Miloku czemu na liscie masz termin na 21 stycznia? Tak dlugi cykl mialas?

Hmm moja kocica zakochala sie w poduszce-wężu. Ciagle na niej lezy :-D

Ostatnia edycja:
pozniej te grudniowe dzieciaczki ciezej w szkole maja :-(
A nasze możliwe, że już pójdą do zerówki w wieku pięciu lat...

Poza tym szkoła szkołą, ale rodzenie w święta albo w sylwestra to chyba jedna z gorszych opcji - braki w personelu jeszcze gorsze, niż zazwyczaj. Co gorsza, w takie dni świąteczne zwykle w pracy na dyżurze zostają pracownicy, którzy mają najmniej do powiedzenia, czyli młodzi i niedoświadczeni :-(

Miloku czemu na liscie masz termin na 21 stycznia? Tak dlugi cykl mialas?

Hmm moja kocica zakochala sie w poduszce-wężu. Ciagle na niej lezy :-D

bo to jest termin z ostatniego usg
byl jeszcze 8 01, 14.01 23.01 i 21.01 wiec caly miesiac moge rodzic :)
a podalam 21 bo to bylo ostatnie usg
a wedlug okresy to wychodzi jakos 6 .01
bo okres mialam ostatni 1,04 a cykle mialam normalne 28 dni przynajmiej prze jakies 6 miesiecy wstecz:tak:

melulu dokladnie z tego wzgledu tez chciala bym sie wstrzymac do stycznia , jakjuz caly personel do pracy wruci:happy2:

reklama
Dokladnie- w okresie swiąteczno- sylwestrowym lekarze beda mieli urlopy. W styczniu wszyscy zadowoleni i wypoczęci powrocą do pracy ;-)
Miloku podobno najdokladniejsze jest to usg kolo 12 tygodnia. Mi wtedy wypadal termin na 16 stycznia, a wg OM na 18. Tylko ze ja mam dlugie cykle. Wg moich obliczen owu mialam 3 dni pozniej, niz w cyklu 28dniowym, co jest u mnie duzym wyczynem. Przecietnie okres mialam co 40 dni,a w tym cyklu jakby cos zaskoczylo i jest Bartus ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry