klaudia011
Fanka BB :)
Ja na razie łóżeczko skręcone materac w środku...pościel wyprana i wyprasowana ale na razie jej nie zakładam...poczeka jeszcze trochę...! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ale ty masz fajnie Emilko ze takl o was dbaja w przychodni. Ja tez bym chodziła na KTG jak bym mogła .Zawsze bym była spokojniejsza.ja juz mialam ktg w zeszlym tygodniu, awaryjna wizyta bo sie zle czulam, trafilam do jakiejs innej przychodni, innej poloznej i ona mi robila wszystko co mogla bo jako ze mnie i mojego przypadku nie znala chciala zobaczyc wszystko hihihi no i wszytsko wyszlo oki
nastepna wizyte mam na 29grudnia wiec jeszcze dlugo...potem bede chodzic co tydzien a jak bede po 20stycznia nadal w jednym kawalku to co drugi dzien ktg...taka zasada w mojej przychodni jest...

wydaje mi się że chodzi o to że w pewnym momencie zmiany mogą następować szybciej i nawet jak wcześniej nic się nie działo...no ja tez jestem po jednym ktg na razie - lekarz mój mówił, że powinno się co tydzień chodzić a im bliżej terminu to nawet dwa razy w tygodniu - ale w sumie jak nic się nie dzieje to po co...?

...