reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2009

Mnie już chyba wszelkie objawy przeszły... Choć na początku byłam pewna że nie przejdą tak szybko bo przeszkadzało mi dosłownie wszystko. :nerd: Od pasty do zębów... dezodoranty...po zapachy kuchenne... Jedynie na czym odczuwam dalej dużą różnicę moje menu. Mięso mi nie smakuje w ogóle. Za to owoców i warzyw mogłabym jeść ilościami olbrzymimi:-) ale to bardziej na plus.

reklama
Jej dziewczynki, kiedy skończy się ta niepohamowana senność? Mogłabym spać na okrągło, no może z dwugodzinnymi przerwami:) A do tego na samą myśl o kawie mnie mdli:-p

A mnie wogóle, dziś spałam tak mocno, że Janek musiał zroic istnął rewolucję, by mnie dobudzić i pewnie nic by z tego i tak nie wyszło, gdyby Opis mu nie pomógł...

Dzię mnie brzuch troche pobolewa i mdłości mam troche większe. Wcale mi się to nie podoba, bo ja nie mam ochoty znów mieć mdłości 5 miesięcy :baffled:.

madzila - czego się boisz? Przy takiej becie wielkość dzidziusia jest odpowiednia :) Biło już serduszk?

Wydawało mi sie ze powinien byc wiekszy:)
Tak z bety myslałam ze ma z 8-9 tygodni. z okresu tez tak mi wychodzi (5 kwietnia).
Serduszka dzidzi jeszcze nie widziałam.

madzila - czego się boisz? Przy takiej becie wielkość dzidziusia jest odpowiednia :) Biło już serduszk?

Wydawało mi sie ze powinien byc wiekszy:)
Tak z bety myslałam ze ma z 8-9 tygodni. z okresu tez tak mi wychodzi (5 kwietnia).
Serduszka dzidzi jeszcze nie widziałam.

Nie, z bety wynika, że to najprawdopodobniej końcówka 5 tygodnia :tak: Ja podobną betę (17 tysięcy) z synkiem miałam w jakoś w 5t5d ;-) Także uszy do góry, dzidzia jest po prostu młodsza :-)

też mi się wydaje, że wszystko ok. Termin z @ bywa zawodny, jakiś większy stres i cykl jest dłuzszy. Ja w poprzedniej ciąży miałam termin na 4, urodziłam 14 i dzidzia mogła jeszcze siedzieć. A z USG wychodziło około 14.

Tutaj i beta i USG współgrają, więc się nie martw :-).

Poza tym zerknij na moje suwaczki, termin rozmija sie o 5 dni. No, ale za @ uznałysmy z ginekolog bardzo lekkie plamienie na poczatku kwietnia (było je widać tylko przy podcieraniu), bo jesli wziąźć pod uwagę taką pełnoprawną @ to miałam 9 marca :-p. No to wg om miałabym całkiem dużą różnicę :-D.

Dzieki dziewczyki za informacje. Już jestem spokojniejsza:) 6 czewca ide z wynikami do gionekologa, może zrobi mi usg i zobacze juz serduszko. Nie mogę sie doczekać.

Hejka! Padam z nóg.. Właśnie przeżyłam najazd teściów - to nigdy nie jest łatwa sprawa ;-) Już nie mogę się doczekać kolejnego badania - a to dopiero w następny czwartek!!! Wreszcie zobaczę dzidzię w całości i powiem rodzicom i rodzeństwu, bo nadal nie wiedzą. A szczerze mówiąc chciałabym wreszcie to z siebie wyrzucić :angry:
Pozdrawiam ciepło i życzę udanego weekendu,
A ja...idę spać.

reklama
Ja mam wizytę w środę, mam nadzieję, że wszystko ok i krwiak albo się zmniejszył, albo wchłonął.

Duszno dzisiaj u nas, nie dla takich kulek jak ja taka pogoda.

Wg Usg zaczęłam 3 miesiąc :-).

Do góry