aniula244_24
Fanka BB :)
Moje maleństwo też w nocy się rozkręca i szaleje , że aż mnie boli tu i ówdzie . Pocieszam się , że już niedługo .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Madziu rzeczwiście powinaś chyba sobie juz darować spacerki w pojedynkę.Myslę ze juz nie zadużo casu pochodzisz w całości:-)
to ja się tak boję.....że zaraz sie zacznie, Juz jak jakaś psychiczna caly czas go pytam czy ma przy sobie komórke, czy naladowana...A dzisiaj to chyba ostatni spacerek na zakupy koło domu zrobilam :-(, myslalam,że nie dojde do domu. Mialam takie skurcze co 2 min,że kroku już bez bólu nie moglam zrobić. U mnie mala jest baaaardzo nisko głowką i to przez to chyba...
Odpoczywalam na przystanku bo az slabo mi sie ze strachu zrobilo
Szlam jak żółwica w ciąży:-(
W domu od razu sie polozylam i po pol godziny wszystko mi przeszlo ale sama to ja chyba juz nie wyjde![]()
) i przeszlo 
ja czekam na córcie...termin z miesiączki na dziśzauważyłyście że chłopaki sie nie spieszą?? moja córcia wylazła 6 dni przed terminem.. a ten łobuz ?

ja tak miałam wczoraj w nocy... mąż tylko pytał "możesz sie wreszcie uspokoić?"Dziasiaj miałam troche dziwny dzień - dwa niekontrolowane wybuchy płaczu, co znaczy że już nie jest ze mną najlepiej, ehhh :-![]()
To chyba psychika ma tu coś do powiedzenia, bo normalnie jak się skurcze rozkręcą to po dwóch godzinach przechodzą. Dziasiaj miałam troche dziwny dzień - dwa niekontrolowane wybuchy płaczu, co znaczy że już nie jest ze mną najlepiej, ehhh :-
![]()