EmilkaT
styczeń 2009...
[

za pozno...juz zaczelysmyDziewczyny nawet sie nie zaczynajcie martwic ze sobie nie poradzicie ;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
za pozno...juz zaczelysmyDziewczyny nawet sie nie zaczynajcie martwic ze sobie nie poradzicie ;-)

) i maluch się rusza, przepycha, wystawia kolana, kopie mnie w żołądek, a wieczorem tańczy w brzuchu. 

powiedzmy to naszym to wywoływanie nas czeka na bank!Wczoraj czytałam w jednej z gazetek dla mam, że jednym ze sposobów na spóźnialskiego jest "przeprowadzenie rozmowy wychowawczej" z maluchem, czyli powiadomienie lokatora, że nie ma się o co martwić i śmiało może wychodzić, no ale przecież to się nie tyczy chyba naszych dzieci, które będą zapewnie starały się zawsze postawić na swoim.![]()
powiedzmy to naszym to wywoływanie nas czeka na bank!
bo my podłe dzieci mamy...od poczęcia;-):-)

kolejny dzień...poznym wieczorem mała dosłownie tańczyła w brzuchu...dzis jest wyjatkowo spokojna...poza tym mam takie potworne parcie/ odczucie ze chce mi sie wyproznic...ale ide i nic...wychodze i za chwile znow to uczucie tak mocne ze az mnie brzuch boli...tak jak chce sie kope a trzyma sie bo nie ma gdzie zrobic...miala ktoras z was tak?

ja nie mam bladego pojęcia...moze po tatusiach?ciekawe po kim takie są ...![]()
![]()

może to coś znaczy...oby...Emilka ja też tak mam. Wydaje mi się, że do ubikacji a tu nic z tego![]()