reklama

Styczeń 2009

my znowu caly dzień na spacerkach, jeździmy od dzisiaj spacerówka bo mnie szal juz brał przez ta gondole....nie wiem czy młodemu za cieplo w niej bylo czy nic nie widzial ale darl sie jak cholera....a dzisiaj spacerowka rozlozona na plasko i bylo ok :tak::-D

reklama
Moja mala tez wscieka sie na gondole. Wkładam ja w fotelik samochodowy i jest lepiej ale nie do konca. U nas psrawdza sie nosidełko ale moj kregoslup srednio to znosi. Musze kupic jakas spacerowke bo ta z atlantica montuje sie tylko przodem do kierunku jazdy i boje sie ze cos sie Hance stanie a ja nie bede tego widziec. Tylko nie wiem jaka wybrac..?

no własnie ja tez szukam jakieś spacerówki :tak: bo moja Karolcia również się wścieka :sorry:
AdiLea jak wypatrzysz coś fajnego to daj znać - ja nie mam cierpliwości do czytania i szukania :zawstydzona/y::-(:baffled:

ja chciałam kupic spacerowke bo ta ktora mamy jest pozyczona i pal szesc ze jest starodawna i paskudna ale zjezdza mi w jedna strone ciagle i tak mnie to wnerwia, tak niewygodnie sie prowadzi przez to ze mnie krew zalewa jak ja prowadze! :-(
tylko mnie niestac bylo zeby kupic wozek za tysiac zlotych ani nie stac mnie na spacerowke za kolejny tysiac...i tu jest problem...bo sa fajne a i owszem ale ceny...szok...

ja chciałam kupic spacerowke bo ta ktora mamy jest pozyczona i pal szesc ze jest starodawna i paskudna ale zjezdza mi w jedna strone ciagle i tak mnie to wnerwia, tak niewygodnie sie prowadzi przez to ze mnie krew zalewa jak ja prowadze! :-(
tylko mnie niestac bylo zeby kupic wozek za tysiac zlotych ani nie stac mnie na spacerowke za kolejny tysiac...i tu jest problem...bo sa fajne a i owszem ale ceny...szok...
no to ja mam tak samo - nasz "dyliżans" też jest pożyczony, starodawny, ciężki i ciągle skręca w prawo :eek::eek::eek: jak go prowadzę jedną ręką (bo w drugiej pies) to musze nieźle się napocić żeby jechać prosto :szok::szok::szok: a jak trzymam obiema rękoma to w jednej mam ciągle napięte mięśnia :-p:-p:-p wnerwiające jest to strasznie :no::no::no: aż wstyd wyjechać takim wozem w miasto :zawstydzona/y::tak::szok: no ale co zrobić.....

...i też nie stać mnie na wypasioną spacerówkę ....:crazy::crazy::crazy:

U nas T. się rozpuścił jak dziadowski bicz i zarzadał tropienia nastepnego zappa uzywanego, bo jest wygodniejszy niż nasza parasolka. No ja wiem, że wygodniej byłoby dwa zappy wrzucac do bagażnika i potem można nawet z dwoma łazic w pojedynke :-p. Ale zapp sie nie rozkłada, a Tusiek kiedys wyrośnie z fotelika i co, mam go wtedy do nierozkładalnej spacerówki wkładac? Dzis siedzę i szukam i sama nie wiem, za te sama cene co używanego zappa kupię nowy tego typu, oczywiście gorszy jakosciowo, płytszy w siedzisku i wiekszy przy składaniu (jakieś 10cm w jedna i do 6 w pozostałe), ale z rozkładanym oparciem. Już wybrałam jeden z dostepnych (wszystko to samo...), który mam szansę obejrzec najpierw w sklepie. I teraz będę namawiac T. żeby jeszcze sie pomęczył do września jakoś, bo teraz kupowac to ciut mocno bez sensu chyba...

wybór spacerówki już mnie wykańcza - tym bardziej, że w mojej mieścinie są dwa sklepy z wózkami i kiepski wybór - głównie chicco, wszystkie takie podobne - nie podobają mi się :-( bardzo zależy mi na tym, żeby było duże siedzisko, bo młoda jest już duża, a przecież na zimę ta spacerówka też musi być, więc żeby dało się ją swobodnie zapakować w kombinezonie. myślę nad tym peg perego, co dziewczyny polecały, tylko mężu mój nie jest przekonany do rączki i kółek - mi się taki wózio podoba
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: LAMBDA spacerowy 2009
spełnia moje wymagania, ale jest drogi :-(:-( i do tego nie bardzo mam jak na żywo go zobaczyć :-(:-(

Ja szukam spacerowki idealnej. Lekkiej, w przystępnej cenie, jednoczesnie stabilnej, porzadnie wykonanej i bezpiecznej. Musi mieć min 4 kółka, rozkładane na płasko oparcie, mieścić się w bagażniku. Strasznie podoba mi się x-lander xq ale jest troszke za duży. Macraleny odpadaja bo przy moim wzroście wygladałoby to smiesznie i mam wrazenie ze dziecku jest w nich nie wygodnie. No i ta cena… Nie podobaja mi się wózki z baby design. Zdecydowałabym się na bebe Comfort BEBE CONFORT wózek VIVA 4kol PROMOCJA Sklep Wwa (610858633) - Aukcje internetowe Allegro ale nie ma barierki i ten stelaż wydaje się jakis niestabilny. Ewentualnie mogłoby być chicco CHICCO WOZEK SPACEROWY FOR ME 2w1 IDEALNY! (617893473) - Aukcje internetowe Allegro albo CHICCO WÓZEK CT 0.4 WERSJA ZIMOWA + BARIERKA!!! (613276076) - Aukcje internetowe Allegro ale cena tego pierwszego jest zaporowa i nasłuchałam się o nich wiele złych opinii. Podobaja mi się te slapi Ultralekki wózek SLAPI + MEGA GRATISY!!!!! (618343520) - Aukcje internetowe Allegro zaczepilam jakas babcie z tym wozkiem i wiem ze super się nim jezdzi po parku. Ewentualnie w gre wchodzi WÓZEK SPACERWY PARASOLKA MAGIC ESPIRO BABY DESIGN (618810252) - Aukcje internetowe Allegro chociaz nie jestem przekonana do konstrukcji. Tak na prawde to idealny dla mnie byłby jakis graco bo wydaja się ‘porzadne’ i stabilne ale sa za ciezkie… Mama smieje się ze mnie ze Hanka wczesniej zacznie chodzic niż się zdecyduje. Wozek gleboki wybieralam 9 miesiecy:-p;-)

reklama
też nad tym slapi się zastanawiałam, ale tam podnóżek chyba nie jest regulowany no i siedzisko chyba nie jest zbyt duże - ale ogólnie wózek fajny :tak:;-)

u Was też tak wietrznie jest? no masakra jakaś :/

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry