reklama
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
nie łam się !!!Nie możesz!!!Reni!!!Będzie dobrze, trzeba w to wierzyć![]()
wszystko bedzie pięknie i slicznie!!

kasia@kruszyna
Zadomowiona(y)
Reni trzymaj się!! będzie dobrze. zobaczysz !!
BlackWizard
Fanka BB :)
Reni czekam na wieści w sobotę
Mam pytanie do mamuś, które mają za sobą już dwa porody. Jak to jest z nacinaniem krocza przy drugim porodzie? Tną w tym samym miejscu? Jak to się wtedy goi?
Mam pytanie do mamuś, które mają za sobą już dwa porody. Jak to jest z nacinaniem krocza przy drugim porodzie? Tną w tym samym miejscu? Jak to się wtedy goi?
aniula244_24
Reni trzymam kciuki za dobry wynik.
mnie nacięli nieznacznie na 2 szwy za drugim razem, ale ciut w innym miejscu. szybko się zagoi .
mnie nacięli nieznacznie na 2 szwy za drugim razem, ale ciut w innym miejscu. szybko się zagoi .
Kluliczek
Babka z laską
Mnie nacieli w tym samym miejscu. Tym razem bardziej, bo dzidzia wieksza i porod zupelnie inny. Z racji wiekszego naciecia siadanie bylo malo przyjemne, ale tym razem bylam duzo lepiej zszyta i potem bylo super. I blizna mniej sie odzywa na zmiany pogody niz poprzednio.
reklama
BlackWizard
Mam nadzieję, że i u mnie będzie ok, bo po pierwszym porodzie 6 tyg nie mogłam na tyłku siedzieć i dosłownie ryczałam z bólu. A nasłuchałam się opowieści, że jak tną po bliźnie to gorzej się goi i teraz to już w ogóle mam stracha ;-)