reklama
BlackWizard
Fanka BB :)
Brzuszka nie widać, jedynie mam malutkie zgrubienie. Tydzień 10/11. Czasami zbiera mnie na wymioty, ale jest lżej niż z Julką, bo z nią to na każdy zapach pefrum, jedzenia czy czegokolwiek leciałam do wc :-).
BlackWizard
A ja z Julką jedynym zapachem jaki tolerowałam były właśnie perfumy męża. I uwielbiałam ten zapach ;-)
a jak wy usypiacie<lulacie> dzidziolki w ciągu dnia...??? i na siłę to robicie czy same zasypiają??
bo ja to jak widzę, że zmęczony to do wózka, a bez wózka ani rusz
.... i max 2-4h dziennie śpi po 2-3 drzemki.... w nocy od 20-6 a je tak.... 18, 19-20 kaszka 200g, 21-22 wisk, że cyc (a często daję mu popic po kaszce), 24,2,4,6....8..... i w dzień też mniej więcej co dwie godziny....

wcześniej jakoś lepiej spał i rzadziej jadł.... ale nawet te kaszki ryżowe w moim przypadku nic nie dają może powinnam poczekac do 5miesiąca i pełnoziarniste podawac... one może bardziej sycące...?? ja się ryżem nie dam rady najeśc....

nijak sie to miało do dolegliwości......
bo ja to jak widzę, że zmęczony to do wózka, a bez wózka ani rusz

.... i max 2-4h dziennie śpi po 2-3 drzemki.... w nocy od 20-6 a je tak.... 18, 19-20 kaszka 200g, 21-22 wisk, że cyc (a często daję mu popic po kaszce), 24,2,4,6....8..... i w dzień też mniej więcej co dwie godziny....

wcześniej jakoś lepiej spał i rzadziej jadł.... ale nawet te kaszki ryżowe w moim przypadku nic nie dają może powinnam poczekac do 5miesiąca i pełnoziarniste podawac... one może bardziej sycące...?? ja się ryżem nie dam rady najeśc....

nijak sie to miało do dolegliwości......
aga_q
TRZYNASTEGO :)
a jak wy usypiacie<lulacie> dzidziolki w ciągu dnia...??? i na siłę to robicie czy same zasypiają??
mój na ogół zasypia w dzień przy cycku, albo podczas spaceru w chuście

generalnie w chuście fajnie sobie usypia.
jak ma ochotę na oglądanie świata to patrzy, a jak nie to się przytula i odlot.
Kiedy widzę że Kubuś jest zmęczony to zabieram go do sypialni zakładam na ramię i klepie po pupie albo lekko się kołyszę Gdzieś tak po 5 min wkładam do łóżeczka zawijam w bacik i jeszcze chwile nim kołyszę. na rękach go tylko uspokajam i odkładam zanim przyśnie. Może sposób nie jest idealny ale wcześniej potrafił zasnąć tylko przy butli 

klaudia011
jak jesteśmy an spacerze to Filip sam zasypia..najpierw oglada świat i no jakoś tak go nudiz i zasypia...w domku jak widzę że jest marudny biorę go na kolana na chwile polulam i śpi...oczywiście nie moge go z tym spaniem przetrzymac bo wtedy jest masakra!!
reklama
daga23
Entuzjast(k)a
Blania na spacerze sama usypia muląc się w wózku a jak ma kłopot z zaśnięciem to kładę ją na bok daję koło buzi pieluszkę tetrową i zasypia, w domu jak widzę że jest tarcie oczek to daję cyca i zasypia. Ale muszę to usypianie przy cycu zlikwidować.