reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2009

My też dzisiaj zaliczyliśmy chodzenie...młody raz zaorał buzią w krawężnik...30 sekund skomlenia i już było ok :-)

byłam dzisiaj w sklepie to babeczka miała bliźnieta w wózku peg perego....chłopca i dziewczynke ;-) Takie maleństwa miesięczne spały sobie w najlepsze...wózek z kierownicą megaśny...Peg Perego Wózek dla bliźniąt Duette SW - informacje i opinie użytkowników - bangla.pl
Poszłam do sklepu po dresiki dla młodego i zostawiłam w nim 200 zł...:dry: tatusiek nic nie wie i sie nie dowie...Prima Aprilis :-D :-D :-D hehehehe

reklama
mamjakty o tak peg perego są super, my też mamy ten cały zestaw używany, a już ponad rok jeździmy i nic się nie dzieje.

dzięki wielki Dziewczęta Kochane :-D
przekażę Wasze typy koleżance.
zobaczę co kupi i jak się koledze Bartoszowi spodoba to może też sie skusimy ;-)

Czy u Was tez taka piękna " wiosenna" pogoda? Na termometrze +2... i śnieg z deszczem...

Dziś cud niebieskie dosłownie - Ola jeszcze śpi. Trzy razy sprawdzałam, która godzina jak obudziłam się o 9. A już myślałam, że się nigdy nie wyśpię... O 5.20 dostała butlę, bo marudkała a śpiąca jeszcze trochę była.

Poszalało moje dziecko.... :szok::-D:-D:-D

Moje kochane ja tylko tak na chwile i chyba nie dam rady juz zajrzec do was przed świętami więc

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DUŻO SZCZĘŚCIA POMYŚLNOŚCI
SAMYCH CUDOWNYCH CHWIL
I DUUUUŻO ZDRÓWKA
DLA WSZYSTKICH MAMUŚ I DZIECIACZKÓW:-D:-D:-D

Przepraszam ale nie mam tu polskich znakow i musze pisac tak jak jest. Przynajmniej myszke zdobylam bo tez wczesniej nie bylo a nie lubie klikac bez niej

Perla- czyli tym razem dziewczynka :) gratuluje serdecznie ! nie wiem czy dobrze pamietam, ale pisalas kiedys ze wlasnie Twoj maz marzy o coreczce :)
Anihira- dziekuje i wzajemnie Wesolych Swiat !

Wspaniałych,słonecznych, spokojnych Świąt Wielkanocnych - pełnych radosnych chwil i odpoczynku. Życzy melodia z rodzinką:)):-):-):-)

reklama
Kochane Wesołych, słonecznych Świąt w rodzinnym gronie, smacznego jajeczka, mokrego Dyngusa, bogatego zajączka życzy Daga z rodzinką

Do góry