reklama
Witaj AnitaWitajcieChciałam sie do Was dopisac:-)Mam termin na 19 stycznia
Dzięki dziewczyny
juz wszystko załatwione
jeszcze tylko na wesele trzeba troszke pogotowac i popiec bo robimy sami na działce
Podczytuje Was i postanowiłam sie ujawnic
moja siostra jest na tym forum i tak mnie namawiala zebym sie zapisała bo tak fajnie,i pogadac mozna,pozwierzac sie,pomóc,lub uzyskac rade.Ja tak raczej niesmialo zaczynam ale sie rozkręce
juz wszystko załatwione
jeszcze tylko na wesele trzeba troszke pogotowac i popiec bo robimy sami na działce
Podczytuje Was i postanowiłam sie ujawnic
moja siostra jest na tym forum i tak mnie namawiala zebym sie zapisała bo tak fajnie,i pogadac mozna,pozwierzac sie,pomóc,lub uzyskac rade.Ja tak raczej niesmialo zaczynam ale sie rozkręcedaga23
Entuzjast(k)a
My po wizycie. Maluszek ma sie dobrze ale skrzyżował nóżki i nie wiemy co mam między nóżkami. Szkoda strasznie sie nastawiłam na poznanie płci mam nadzieje że na kolejnej wizycie pokarze się. U mnie też ok (szyjka długa, twarda i zamknięta), macica ładnie się powiększa. Morfologa ok ale mam zrobić posiew moczu ze względu na te bakterie i tu sie martwię bo zanim coś wyjdzie o ile wyjdzie to trochę minie ale jestem dobrej myśli. I kolejna wizyta początkiem września (ludu jak ja wytrzymam tak długo)
Daga ja mam kolejne USG dopiero 1 wrzesnia. Nawet nie chce myslec, ze male nie pokaze co ma miedzy nogami. Na ostatnim USG bylam 8lipca. Chyba swira do wrzesnia dostane
Dobrze,ze z maluchem ok.
Dobrze,ze z maluchem ok.
Ostatnia edycja:
gemini_bb
Zadomowiona(y)
Ja chodzę na wizyty średnio co 4 tygodnie i za każdym razem mam robione USG. Gin powiedział że to nie szkodzi Maleństwu a ja jestem spokojniejsza jak mogę je sobie pooglądać ja rośnie i fika
Kolejna wizyta 20 sierpnia - już nie mogę się doczekać. Ciekawa jestem czy potwierdzą się przypuszczenia z poprzedniego badania, że czekamy na dziewczynkę?
reklama
ania.falko
Entuzjast(k)a
Czesc dziewczyny!!!
ja z siusianiem to rekordy bije, srednio co 1 godzine... zachciewajek zadnych ,a le co glodna jestem to moje..
Jestem spokojniejsza bo wrocilam do wloch i zrobilam testy na nowo w ktorych nic nie wyszlo.
ja z siusianiem to rekordy bije, srednio co 1 godzine... zachciewajek zadnych ,a le co glodna jestem to moje..
Jestem spokojniejsza bo wrocilam do wloch i zrobilam testy na nowo w ktorych nic nie wyszlo.