Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fajnie się masz, że możesz poprosić o zwolnienie - ja choćbym umierała - to musze pracować :-(siedzę w pracy i nic mi się nie chce!!! (za wyjątkiem spania
wizytę mam dopiero we wtorek, chyba poproszę o parę dni zwolnienia![]()
Na pewno, ja tak miałam ostatnio, że pozabijać wszystkich chciałam (bez powodu) :-)Właściwie to nic sie nie stalo ehhh hormony pewnie
I ja Cię witam :-)witam po prawie 2 tyg przerwie :-)
własnie wróciłam znad morza, urlopowaliśmy się ;-)
byo fajnie, choć nie ciągle upalnie, ale wszysct opaleni.
synek jeszcze został z dziadkami do poniedziałku, ja juz musiałam wracać ze wzgl. na pracę.
poza tym wszystko ok, czuję sie doprze, mdłości trochę mniejsze, także myślę, że powoli przechodzą. następna wizyte mam w piątek za tydzień :-)
w wolnej chwili napisze więcej. witam wszystkie mamusie, które przez ten czas dołączyły
Fajnie się masz, że możesz poprosić o zwolnienie - ja choćbym umierała - to musze pracować :-(

kupiłam lekko dopasowaną w takiej najlepiej się czuję 

Witam, mam takie pytanie ile łykacie kwasu foliowego dziennie??
ja 2 tabletki czyli 800 µg na dobę nie wiem czy to nie za dużo ?
tak zalecił mi lekarz, tylko trochę mnie to martwi napiszcie proszę
kochana u nas tez gin nierobi usg tylko za kase jak cos a dal ci skierowanie na usg?? bo nasz daje skierowaniehej kobitki napisze co u mnie i lece was czytac bo mnie od wczoraj nie bylo w domi i teraz mam zaleglosci.
bylam u lekarza ale jestem zla bo w sumie niec sie nie dowiedzialam, aparatu do usg nie byloa lekarz stwierdzil wczesna cviaze i kazal lykac witaminki i kwas foliowy ( ameryka
) no i tyle.
za to w pracy dowiedzialam sie, ze menagerka stwierdzila ze powinnam pojsc na L4 bo ona za mnie odpowiedzialnosci nie wezmie bo u nas w punkcie okolo 40 st jest w ciagu dnia masakra wiec zobacze jak mi sie bedzie pracowalo w week i najwyzej pojde do niego w przyszlym tyg zeby mi wypisal L4 i tyle.
ide was mamuiski czytac bo zaleglosci spore od wczoraj eh jak wy produkujecie![]()
suuper i wlasnie dlatego warto brac mezow ze soba zeby oni przezywali to co my i wkoncu to tez ich dzieci :-) kochana a sowaczek mozesz zmienic poprostu w date ostatniej @ wpisz date o 7 dni wczesniejsza i sowaczek bedzie juz dobrze pokazywalprzeczytałam WAS:-)
dziewczyny za mną dzien pełen wrażeń
Niedawno wrociliśmy byliśmy z Mężem u rodziców i dziadków powiedzieć o ciąży:-)
Jeśli chodzi o wizytę to wszystko dobrze, krwiak się wchłonął:-)
Miałam USG na które zapytałm lekarza czy mogę męża poprosic i mogłam:"proszę porosić sprawcę" hehe
Powiem Wam że USG z 7 tyg 2dzień, a teraz bo jestem w 11 tyg i 3 dniu(wg USG), to nie ma porównania, teraz widziałam dziecko, główkę, i rączki, nózki, przedramiona, paluszki no wogóle ... machało do Nas dzidzi, a mężusiowi się powiedziało jak wracalismy machał do Nasoch ta forma
;-)
lekarz wymieniał pokolei każda część ciała maluszka i pokazywał ... też myslałam, że mąż będzie dużo pytał, a on milczał.. wpatrzony w monitor i się tylko usmiechał a po USG wział foto i poszedł a ja zostałam dalej rozmawiać....
Rewelacyne wrażenie jutro to musze sukienki szukać bo jak narazie lipa... kuzynka wpada więc moze pojutrze wstawie foto dzidziusiaSuwaczek mi pokazuje o tydzień w tył
Ps. Rybnik znam studiowałam tam, na I i II roku mieszkałam na nowinach, więc znam, i przyjaciółkę mam z Rybnika) pozdrawiam Rybnik, uwielbiam to miasto, mąż wie jaki mam sentyment i mi się oświadczył w Rybniku na środku rynku... booosko 23/03/08 to I dzień Świąt WIELKANOCNYCH północ, a mój wtedy jeszcze chłopak oświadcza mi się... ale mnie zebrało na sentyment
Dobranoc))
Życzę wszystkim dobrych snów, abyście jutro wstały wypoczęte:-):-)