reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczen 2011

reklama
Ja niestety nie mam ochoty na nic poza ogórkami małosolnymi (jutro kiszę całe wiaderko:-)) Nie jem lodów, nie jem słodyczy. Ogólnie moja waga nadal stoi w miejscu. Może dlatego że dużo śpię więc nie myślę o jedzeniu :-D

Dobranoc mamuśki :blink:

Ostatnia edycja:
Ja to wlasnie tez na warzywka, czasem na jakas wyszukana potrawe ale loda musze codziennie jednego zjesc:) juz mi moj mezczyzna zrobil zapasy w zamrazalniku:)

Ja to wlasnie tez na warzywka, czasem na jakas wyszukana potrawe ale loda musze codziennie jednego zjesc:) juz mi moj mezczyzna zrobil zapasy w zamrazalniku:)
todobrze ze o was dba moj przy pierwszej ciazy bardzo dbal kupowal kubusie przynosil codziennie owoce teraz juz tak niejest :-( ale mysle ze to dlatego ze jeszcze do niego niedociera ze naprawde jestem w ciazy po usg jak ze mmna pojedzie napewno sie zmieni tak jak przy pierwszej ciazy :-)

A ja dzisiaj jadłam ogórki kiszone jak robiłam zupke ogórkową i przegryzałam piernikami :) Ogólnie mało jem słodyczy, wolę pomidory z białym serem i oliwą :) a teraz to mam ochotę na piwko z sokiem :)

reklama
Do góry