Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Blondi84 baw się dobrze, ale też dużo odpoczywaj - życzę Ci pięknego dnia
weronika87 - wszystko będzie dobrze, gdyby krwiak był jakimś zagrożeniem lekarz zwróci na to uwagę
Wisienko witamy![]()
Aga_bb2 bardzo Ci współczuję, że Twój synuś musiał przez to przechodzić. Jak to u niego sie objawiło tak nagle? Pytam, bo mój synus nieraz łapie sie za siusiaka i go ciągnie.
Ja myślę że 500 zł to zawsze lepiej niż nic. Mimo wszystko wykazali się odrobiną dobrej woli dając ci mimo wszystko tą umowę - masz szansę dostać przynajmniej jako taki macierzyński i przede wszystkim ubezpieczenie siebie i dzidziusia. Nabierz troszeczkę dystansu do tej pracy - to wszak tylko praca, życie toczy się innym torem, nie przejmuj się wszystkim bo nie warto.Witamy nową styczniówkę Wisienkę
Ja Wam tylko mogę napisać, że poważnie zastanawiam się czy przyjąć to pół etatu w meblowym. W pracy coraz gorzej - muszę oddać gotówkę 100zł
za mniesiąć będę zarabiać tylko 500zł , w kasie wiecznie brakuje pieniędzy i cały czas jest stres.
Za słaba jestem na to nie wiem co robić i czekam na rady