Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
blondi edytuj posty bo nas moderatorzy uduszą,że piszemy jeden pod drugim:-)

blondi moesz sobie kliknąc Multi-citat postów kóre chcesz cytowac i wtedy jak kliknisz na ODPOWIEDŹ to pojawiają ci sie wszytskie zaznaczone cytaty z postów:-)
Mi to nie przeszkasza,ale wiem jakie tu są zasady i wiem że tego wymagają,nie chce Cie urazić,tylko doradzić![]()
Kasia - chyba sobie w myślach czytałyśmy ;-)![]()
no to fajny prezent dostalblondi - na dole "styczniówek" sa wypisani 2 moderatorzy :-)))
fajnie, że synusia masz grzecznego, to będzi Ci łatwiej przy nastepnych pociechach :-)
no, ja jestem ciekawa jaka będzie druga dzidzia, synek przez pierwsze 4 m-ce był niemożliwy... kolki itp.. ledwo żyłam, poza tym non stop na cycku, prawie 24h/dobę
mam nadzieję, że córcia, bo synka już mam ;-) ale to nieważne, najważniejsze żeby było zdrowe
żabka - ja też w 1 ciąży przytyłam 30 kgzostało mi jakieś 6-7. ale nie objadałam się - nawet bardzo mało jadłam, poza tym 0 słodyczy, ciasta, ciastek - nic, bo miałam cukrzycę ciążową... także to raczej u mnie genetyczne, ale mam nadzieję, że tym razem tak nie będzie...
ja najbardziej się boję jak zareaguje szef..... nie chcę stracić pracy, mam naprawdę bardzo dobrą
rodzinie ani nikomu jeszcze nie mówiliśmy
mój mąż miał wczoraj urodziny, prezenty mu dawałam dzień wcześniej wieczorem i tak mówię: pierwszy prezent koszula, drugi prezent książka, trzeci - dodatni test ciążowy![]()
:-)