witam
Kate1980 - masz racje jeśli chodzi o traktowanie kobiet w ciąży, nie mówiąc już o niewidocznej jeszcze ciąży. Dziś oglądałam rano w tv: jak zrobili taki test, poprosili dwie kobiety żeby wsiadły do tramwajów i zobaczyły czy ktoś im ustąpi miejsca w ciąży (7m-c ciązy więc juz baaardzo widocznej) i nikt im sam z siebie nie ustapił, musiały same poprosić, albo ich znajome, bo niektórym było nieswojo się prosić, wiec stwierdziły że najlepiej poruszać się z koleżanką która za nas porosi aby ustąpic miejsca

ale powiem Wam, że dla mnie nie ma wytłumaczenia dla takiej znieczulicy ... to smutne i bulwersujące!
Claudia4you - niewdzięczna ta koleżanka, dość, że poświęcałaś swój cenny czas tymbardziej teraz jak jesteś w ciąży, to ona zamiast słowa
dziękuje, wypowiada słowa, których byś się nie spodziewała pewnie! Mogła sobie resztę niezadowoleń zachować dla siebie

jak już jest z tych wybrednych!
martusionek - lepiej na brzuszku nie spać jak Cię boli

ja śpię na lewym boku bo tak mi najwygodniej (ale do niedawna tylko na brzuszku spałam) czasem w nocy budzę się i łapę się na tym, że śpię na brzuszku, ale w snie nie mamy wpływu na to... napewno jak bedzie większy bedziemy czujniej spały!;-)
feline30 - to czekamy na relacje z wizyty pisz odrazu jak wrócisz, trzymamy kciuki
U mnie dziś był bardzo niedobry dzień, strasznie się źle czułam, flegmę czułam w gardle fuuu, całe 3 m-ce nic a skończył mi się wczoraj I trymestr i ... strasznie się czułam dzis ale jest lepiej mąż kupił mi sok jednodniowy z jabłek i soku z kapusty i jak wypiłam to mi się poprawiło! A jutro będę mieć sok grejfrutowy tez pyszny polecam:-)
Oby jutro dzień zaczął się lepiej;-) bo musze na zakupy, gdyż w środe mam 26-te urodzinki i muszę pokupić jakies składniki na sałatki, jakby zawitali jacyś goście z życzonkami

muszę mieć czym poczęstować;-)