reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczen 2011

Dzień Dobry :)

Ja na 8:00 Wiki do przedszkola, potem kawusia i śniadanko :)

Powiedzcie mi czy w ciąży możn pić calcium?? Bo wyszło mi jakies uczulenie na nodze i musiałabym się napić, ale nie wiem czy można

reklama
Dzień Dobry :)

Ja na 8:00 Wiki do przedszkola, potem kawusia i śniadanko :)

Powiedzcie mi czy w ciąży możn pić calcium?? Bo wyszło mi jakies uczulenie na nodze i musiałabym się napić, ale nie wiem czy można

Witaj Kochana!
Gdyby nie calcium to bym sie chyba zakichala na smierc :) a w ciazy na alergie mozna tylko calcium pic ale nie przekraczac dawki 1000 mg ( 5-6 tabletek musujacych)
Buiziaczki lapiej sie dzies miewasz?

Witam Mamuski:) Nie bylo mnie przez pare dni. W weekend bylam u mamy a teraz wypoczywam. Przeziebiona jestem i to bardzo. Wczoraj bylam po pracy u lekarza, zwolnienie i antybiotyk ktory nie zaszkodzi dzidziusiowi. Nie moge sie swojej pierwszej wizyty doczekac. juz bym chciala zobaczyc maluszka i zeby wszystko bylo dobrze.A jak Wy sie dzisiaj czujecie?

weronika87- kurcze to nie za fajnie, sama wiem ile trzeba załatwić przed samym ślubem bo jeszcze nie tak dawno był nasz...Jednak mam nadzieję, że przez neta też wszystko pójdzie sprawnie ;-) Najważniejsze żebyś się nie stresowała i odpoczywała .

Ja już po sniadanku, od rana znowu strasznie mnie suszy...Powoli kończe pić litrowy sok :baffled: Ogólnie to wszystko ok tylko mam problem z rozpracowaniem męża. To On bardzo chciał bobasa a teraz chodzi cały spięty i zamyślony. Nijak nie mogę się z Nim dogadać :-(

A moze Twoj maz jeszcze nie przyzwyczail sie do mysli ze bedzie ojcem. Wiesz...Co innego bardzo chciec dziecko a co innego swiadomosc ze ono jest chociaz jeszcze w Twoim brzuszku. Daj mu czas zeby sie do tej mysli przyzwyczail, oswoil z tym:-)

A może coś zupełnie innego go gryzie?? Może coś w pracy... Spróbuj z nim pogadać. Ja jak widzę, że mojego Rafała coś męczy to tak na niego cisnę, że w końcu pęka i mówi co jest nie tak :)

reklama
ja zaraz ide sobie zrobic sniadanko i ostatanio za mna chodza pomidory cebula i ogorki kwaszone:)hmm. lece jesc:) a ze slubem dam rade jakos tylko ten moj tez do pozna pracuje wiec chcac nie chcac wszystko spoczywa jak zawsze na mnie;/

Do góry