Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bo organizm wykonuje teraz ogromna prace podtrzymojac przy zyciu dziecko i oddaja wszystkie potrzebne minerly na budowe narzadow dzidziusia ale to minie ja tez ciagle bym spala w 1 ciazy tak niemialam i mam nadzieje ze to szybko minieNo to Kochana WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, no a przede wszystkim Zdrowego dzidziusiaFajnie - masz urodziny jak moja przyjaciółka.
Też właśnie się uskarżam na flegmę w gardle, nie wiem skąd się to paskudztwo bierzei mimo iż już się skończył ten paskudny pierwszy trymestr to nie czuję się wiele lepiej, słaba jestem jakby z papieru - nawet pobiegłam dzisiaj do przychodni i nic, wszystko w porządku ciśnienie i cukier OK. Nie rozumiem dlaczego taka slaba jestem.
ja od rana mialam pawera i sprzatalam a teraz czuje sie przezuta i wypluta i znow chce mi sie spacJakiegoś powera mam dzisiaj kochaneMieszkanie posprzątane, obiad ugotowany, pranie poprasowane, wczoraj wieczorem upiekłam ciasto z truskawkami ięc teraz kawusia i zajadam ciacho
![]()
ja tez nie :-(gdynianka1 ja nie moge otworzyć tych zdjęć![]()
piekna fotka ja na moja musze czekac 3 tygodnie jeszcze :-/Dziewczyny przykro mi, nie wiem jaka jest przyczyna :-(
Sprobuję wstawi chociaż jedno jeszcze razZobacz załącznik 256444
witamy napewno znikna chociaz ja w 1 ciazy to mdlosci mialam od 12 tygodnia do 18 a teraz mam od poczatku ale juz powoli odpuszczaja za to zmeczenie ciagle niedaje o sobie zapomniec
to tak jak ja ja mam do szpitala ponad 40 km jest jeden blizej bo 30 km aleja che rodzic w tym samym co mala rodzilam ale jeszcze sie zastanowie bo ten blizej to odnowili i wogole wiec zobaczeolandia 20 km to jeszcze nie tak źle, ja do szpitala który poleca mój gin mam prawie 50 km! Co prawda jeszcze nie podjełam decyzji czy zdecyduje sie tam rodzić, ale rozważam taką opcję. Zależy też ileczasu zajęło by ci dotarcie tam, bo czasem 20 km to kwestia dobrych 20 minut, a moja kuzynka mieszka w Warszawie i chociaż miała do szpitala kilka kilometrów, to obawiała sie że w godzinach szczytu podróż do szpitala może jej zająć nawet ok. godziny!