ah, moj brzuszek ucierpial... najpierw rozgrzany tluszcz mi opryskal mojego golego brzusia... potem dzgnelam sie oparciem od krzesla, obilam go tez o umywalke w lazience ojku, ojku ja juz taka ciapa jestem...
fogia - co z Twoim laptopem?? stracony, czy da sie cos jeszcze zrobic?
paola - termin mam na 31 gr. tylko te wsztkie dolegliwosci to uroki ciazy - tak mi powiedzial prof.
ribi - dziekuje!!! zaraz sobie wszystko obejrze!! a co z Twoja przesylka? moze juz sie cos wyjasnilo a ja nie wiem

GOFRY!!! zrob we wtorek jak ja bede we W-wiu!!! ...bosze jaka ja mam ochote na gofry - nie mam gofrownicy... a u nas nawet nie ma kanjpy gdzie daja gofry... gofry...gofry... gofry!!!!
klaudoos - dziekuje!ja tez lubie jasne mebelki, ale wszystkie poza tymi mam ciemne a kolor mebli w sypialnie to u nas dluga historia - mialy byc czekoladowy braz a przyjechaly ....fioletowe a teraz po 3 latach sa bordowe - ciekawe jakie beda za koleje 3 lata
uwzaj kochana!! obserwuj sie!!
aniwar - oby bylo tak jak chcesz - bardzo Ci tego zycze!!
dominika - jak sie ma Twoj synek?? moja corka miala uczulenie na antybiotyki, ktore jej podawali - dopiero po 3 zmianie lantybiotyku bylo dobrze.
joasia - wspolczuje, jak sie teraz czujesz? nereczki to paskudna sprawa!!
gdynianka - postawa lekarza jestem zachwycona - super czlowiek!!! trzymam kciuki!! ..i do poniedzialku!!:-)
Kochane doczytam jeszcze za chwilke... Dzidziulka sie wypycha, noge lewa prostuje musze wstac z kanpy!