Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a ja oglądałam po raz kolejny na TVN Style ten program o ciążach i znów się uryczałam ...:/
potem zaaplikowałam sobie ten antybiotyk na tego GBSa i myślałam ze nie wcisnę tego aplikatora bo tak mnie bolało... mąż mi pomagał bo rekoma nie dosiegałam do końca aplikatoram aby wcisnąc lekale mielismy ubaw... a do tego małżon mógł dokładnie obejrzec moje cudne krocze i stwierdził że jest jakies pulchne i fioletowe
ze śmiechu prawie mi całe lekarstwo wyleciało...
idę dalej leżeć aby się wsio wchłonęło...

Dzisiaj jedzeniowe szaleństwo u nas (skoro mam za 4 dni zacząć dietę poporodową, to trzeba ostatni raz zaszaleć ;-)) - pizza na kolację, później nachosy z salsą, a na deser MEGA zgaga![]()

Elfa- to zbieraj kochana siły w takim razie trzymam kciuki, żebyś jeszcze trochę sie podleczyła
Fogia- świetna niespodziankaKoniecznie wklej fotki
A mój m sie przeziębiłFaszeruję, go czym sie da, żeby mnie nie zaraził...Mam nadzieję, że mu przejdzie.
A co do tego biorytmu, to mnie tez wychodzi na 7 stycznia, ale widzę że większości tak wypada, może coś źle liczymy?