Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Jasne ze napisze:-) A termin porodu wg OM mam na 3 stycznia a wg USG na 10 stycznia....i wydaje mi sie ze urodze blizej tego terminu wg uSG bo ja mialam dlugie cykle i jak patrzylam w kalendarzyk kiedy była owulacja i kiedy sie wtedy kochalismy to tak wlasnie mi wychodzi 10 stycznia....a ja bym bym chciala urodzic miedzy 3 a 7 stycznia....juz ten brzuszek troche boli teraz tez starsznie sie stawia....jak leze to ok ale jak siedze to co kilka minut stawia sie i miękknie i tak w kołko.....
ja przed porodem też zmagałam się z takimi dziwnymi bólami, to po prostu się przygotowujesz do porodu, wiem że to męczące jest bo czasami traci się orientację i nie wiadomo czy to już poród czy jeszcze nie...tonia,
dzięki za odpowiedź na wszystkie pytanka :-) dla Ciebie pewne rzeczy są oczywiste dla mnie wszystko nowość:-)
Mi ciągle twardnieje brzuch i odczuwam te skurcze bolesnie ale są nieregularne, co 10 min, co 3 min i znów co 15 min?? nie rozumiem celu takich skurczy:-(