reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczen 2011

ehhh dziewczynki obyście się rozkręciły te które macie jakieś sygnały.... u mnie też skurcze są ale pewnie jak zwykle nic z tego....
a wiecie, że wg nowego rozkładu znaków zodiaku dziś zaczyna się Wodnik:):-)

reklama
A ja po spacerku krotkim :) Na dlugi nie mialam jakos sily ;)

Ciekawe co u Moncii? I jak Fogia?

Widze, ze juz powoli rozkreca sie co nieco u niektorych styczniowek ;) No to czekamy na kolejne dzieciaczki :-)

moncia się nie odzywa więc chyba rodzi:) a fogia leży bezczynnie i już ją szlak trafia,bo nie chce leżeć tak bezczynnie....a i jeszcze pisala że dużo chodzi po schodach....ciekawe po co:-D

martuś co Ty piszesz? Jaki wodnik? Wodnik jest chyba od 20....ja liczę że jednak się załapię na koziorożca...:)

No to Moncia chyba rzeczywiscie dziala ;) Super ;)

A Fogia biedactwo, wlasnie takie lezenie bezczynne jest najgorsze... Dobrze ze cwiczy na schodach :-D

martus88 z tego co ja sie orientuje to koziorozec jest do 19 stycznia wlacznie, wiec nie wiem co to za nowy rozklad? ;)

Ostatnia edycja:
a mówili w teleekspresie kiedyś i wczoraj na tvn meteo, że gwiazdy się bardzo poprzestawiały i jakby teraz zaktualizowali znaki zodiaku to są pozmieniane bo są zupełnie inne koniungacje i pokazywali wg tej nowej wodnik sie zaczyna od dziś;p

monia-t probiotyki nie zaszkodzą dzidzi a Tobie tylko pomogą walczyć z tą infekcją:)Ja sobie bardzo chwalę LAcibios Feminę:)
Jak masz uczulenie, to lepiej chyba żebyś nei brała tych globulek- ja raz tak miałam, że niby nic się nie działo ale od nich uczulenie wyszło mi na stopach;/

Ja miałam już kiedyś kupiony Biotyk, który zawiera Lactobacillus casei i inulinę, to sobie wezmę. A uczulenia nie mam, tylko to uczucie pieczenia z rana. Chociaż teraz po kąpieli jakby mniej, podmyłam się Lactacydem. Zmasowany atak powinien pomóc ;)

marisax - bądź czujna! trzymam kciuki :-)

Idę zjeść obiadek, który Walduś przywiózł od swojej mamy. Ona tez na moment wpadła i widać po niej, że jest taka podekscytowana zbliżającym się porodem, że szok! Ale to w końcu pierwsza wnusia w ogóle. Strach się bać, jak ją będzie rozpieszczać :-D

bez sensu z tymi znakami bo wg nich ja jetem rybą...a to zupelnie co innego....

wiec ja się trzymam starych ustalen i nowe mi w ogole nie odpowiadaja:) ja nadal licze ze Maciej będzie koziorożcem:)

monia-t - moja Majeczka jest ta pierwsza i bardzo dlugo wyczekiwana wnusia, a Natala ma szczescie byc ta druga(wiecej wnukow nie ma i raczej nie ma szans by sie jakies pojawily przez nastepne lata, chyba ze znow sie zdecydujemy na kolejne dziecko) :)
Dziewczynki sa mega rozpiszczane przez Dziadkow a maja ich o jeden komplet wiecej bo moi rodzice sa po rozwodzie i sa juz w nowych malzenskich zwiazkach - rozpieszczanie przez dziadkow jest fajne ale wazne by znali granice i nasze zdanie w pewnych istotnych dla nas kwestiach.
Dobrze jednak miec na wszystko oko :-)

Wasze werandowania i spacery z dzieciaczkami natchnely mnie do dzialania - jestesmy u dziadkow! Natalka werandowala sie w samochodzie przy otwartych drzwiach:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny tyle z was ma dzisiaj jakies obiawy moze znowu bedzie powtorka z 4 stycznia i bedzie babyboom :) Ja tam nic nie mam oprocz wyjatkowo spuchnietych stop jakby mi ktos je nadmuchal no ale to przeciez nie obiaw heh.Rodzcie dziewczyny i ciagnijcie mnie za soba!

Do góry