Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, a tym bardziej o porodzie.Kochana mi połozna kazala na 10minut tylko owinac w koc gruby az pod nos i 2 czapki i przystawic w wozku do otwartych drzwi balkonowych. 2gi dzien ubieram jak na spacer i 20min a 3 dzien 30minut i tak samo..Dziewczynya to werandowanie to polega na tym ze ubieram maluszka jak na spacer i wychodze z nim na balkon i tak jestemy powiedzmy jendego dnia 5 minut drugiego dnia 10 minut tzreciega dnia 15 minut i np na 4 dzien idziemy na spacerek tak na 15 minut??
Chodzi właśnie o to, że lekarze chcą uniknąć wywoływania oxy bo to bardzo bolesne... Jaka ja zła byłam w 42 tc z Magdą, że mi oxy nie chcieli dać a oni męża uspokajali i mi tłumaczyli, że więcej byłoby z tego bólu niż korzyści...No właśnie Ribi - nie do końca tak jest, bo im sie nie paliGdyby szyjka była skrócona, to pewnie by podali mi oxy,a tak niewiadomo
Podobno nie ma sensu podawać oxy jak jest szyjka nieskrócona, bo kobieta tylko sie mecz, a akcja moze sie nie rozkrecic
Sama już nie wiem, co to będzie...Najważniejsze, zeby Ali nic sie nie stało...