reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczen 2011

Ja się jeszcze melduję z domu:) Do szpitala mamy jechać na 12.00

Bóle w krzyżu ustąpiły, ale za to mam silne miesiączkowe...Dalej brak skurczy...

Nic idę sie dopakować torbę, ogarnąć się i umyć głowę...

Jakby co, to mąż będzie meldował co i jak...I jestem w kontakcie z malutk_ą.

Dzięki dziewczynki za wsparcie!!!

reklama
To witam sie i Ja: ) Rybi Ja tez mam dzisiaj zerowy intel.biorytm ale nic nie czuje w organizmie zeby to mialbyc ten dzien zero przeczucia. Martus szkoda ze u Ciebie ucichlo bo z tego co pisalas bylo juz tak ladnie.Te nasze bobasy naprawde cwicza nasza cierpliwosc juz w brzuchach.Wlasnie a Ja mam pytanie do was co juz urodzilyscie czy uwazacie ze zywiolowosc w brzuchu odzwierciedla charakter po urodzeniu? Jak to jest u was bo moj w brzuchu bardzo zywy ale czy po tym mozna poznac jaki bedzie? Moniaivoy kciukasy zacisniete.

Ostatnia edycja:
Witam się z rana, wczoraj nie miałam jak pisać troche podczytałam.

Super że pojawiły się nowe dzieciaczki!!

Cała noc miałam twardnienie brzucha, więc się budziłam bo przy tym bardzo siku mi się chce, a poza tym bolała brzuchol jak na miesiączkę. Zobaczymy jak dziś. Lecę nadrabiać bo troche mi zejdzie.

reklama
Cześć dziewczyny, witam Was po weekendzie.

2 dni mnie nie było i proszę...na gorącej wspaniałe wieści...cudownie.

Już sobie wyobrażam ile mam znowu do czytania, trudno mi być z Wami na bierząco, tęskno mi za bb no ale wiadomo Lili i ogólnie rodzina najważniejsza...

Ślę Wam wszystkim buziaki i tym nierozpakowanym życzę by już dotarły do upragnionej mety:tak::tak:

Do góry