C
claudia4you
Gość
niusia to będziemy trzymać kciuki za Ciebie....
ja chyba nie popiszę z Wami bo mój mały strasznie marudny się zrobił
ja chyba nie popiszę z Wami bo mój mały strasznie marudny się zrobił
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to już się załamuję normalnie ;( Piszecie o skurczach, odchodzących wodach itd a u mnie nic.... ciiiiisza ;( Tylko ten okropny ból w miednicy.. dzisiaj to ledwie chodzić mogę tak mi chrupie... Wczoraj (chyba) odszedł mi czop.. taki glut ciągnący się strasznie wyglądał jak surowe białko.. Już nie wiem sama co to było.. na 2 raty mi odeszło. Fajnie jakby się coś rozkręciło, bo nie mogę już sobie miejsca znaleźć 

Wczoraj (chyba) odszedł mi czop.. taki glut ciągnący się strasznie wyglądał jak surowe białko.. Już nie wiem sama co to było.. na 2 raty mi odeszło. Fajnie jakby się coś rozkręciło, bo nie mogę już sobie miejsca znaleźć![]()