reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Styczen 2011

Witajcie!!:-D

Kamilek w końcu usnął, to zaglądam co u Was..

Claudia - cieszę się bardzo, że w końcu są lepsze wieści i oby już tylko takie były.. Jestem z Wami myślami.. :tak:

Kashyaa - trzymam kciuki by i u Ciebie się okazało, że nie jest tak źle, no i by się obyło bez cięcia..:tak:

Monia-t - też się zastanawiałam, co by było jakbym nie urodziła wcześniej i musiała iść do szpitala, bo l4 nie miałam na tak długo - no i nic nie wymyśliłam, bo chyba się nie da.. no chyba, że zanim do szpitala pojedziesz, to zahaczysz o internistę..
Ja na szczęście nie musiałam kombinować, no i Tobie też tego życzę!!:-D:-D

Ewcia - nam też dziś pępek odpadł:-)

Wszystkim stycznióweczkom życzę spokojnej i przespanej w miarę nocki!!:happy2:

reklama
a my już po kąpieli, karmieniu i usypianiu:) Musiałam posmarowac sobie brodawki bo są obryzione....:/ jak tak dalej pójdzie to będę odciągać i dawać z butelki. Jutro rano idziemy pobrać krewkę do badania na żółtaczkę, mam nadzieję, że poziom bilirbiny będzie do 13 bo inaczej chyba trzeba będzie iść do szpitala...a tego nie chcę. Aż się boję...

fogia czy robisz badanie okulistyczne? Ja jutro będę się umawiać, bo po naświetlaniach wskazane.

Dziewczyny ile kosztują te pieluchy DADA?

Hej babeczki!
Monia-t z L4 jest tak że jak idziesz do szpitala to szpital Ci wystawia zwolnienie i nie musisz biegać po lekarzach. ja miałam zwolnienie do 2 stycznia, poszłam do szpitala 3 stycznia a 4 stycznia urodziłam i szpital wystawił mi L4 za 1 dzień czyli za 3 stycznia, więc sie nie martw.

Claudia jak dobrze, że Michasiowi sie juz polepszyło. Zobaczysz wszystko będzie w porzadku, bo bardzo szybko zareagowałaś.

Ja dzisiaj poprasowałam górę rzeczy, bo nazbierało sie chyba z 2 tygodni. na szczęście mam tyle ubranek że nie było potrzeby prania i prasowania szybciej, ale na to prasowanie musiał poświęcic az 2,5h :szok:
Dzisiaja byłam u pediatry i Alunia wazy już 5530g, niezła kluska :)

Monia-t z L4 jest tak że jak idziesz do szpitala to szpital Ci wystawia zwolnienie i nie musisz biegać po lekarzach. ja miałam zwolnienie do 2 stycznia, poszłam do szpitala 3 stycznia a 4 stycznia urodziłam i szpital wystawił mi L4 za 1 dzień czyli za 3 stycznia, więc sie nie martw.

Dzisiaja byłam u pediatry i Alunia wazy już 5530g, niezła kluska :)
Mam nadzieję, że jeśli nie zdążymy urodzić, to tak własnie będzie :-)
Faktycznie masz już co nosić :-D

Marisax
- to faktycznie byłoby niezbyt dobrze, gdybyś musiała tak długo czekać. A mogę zapytać, co spowodowało ten niedowład?
Ribi - nie martw się na zapas, może wyniki będą takie jak trzeba :-)

malutka- hugisy były w Biedronce w promocji.. moze jeszcze są..
u nas kicha Tomek chory.... no i beda.. bo ma taki kaszel ze az wymiotuje( uroki refluksu)

Claudia -- dzięki Bogu jest coraz lepiej..

Ariska-- za Michasię tez się modle!

kashya--- mam nadzieje ze zabieg jednak nie bedzie potrzebny
Ribi-- ja od 8 doby podaje vit K i D ..

Kochaniutkie brzuchatki Gorąca linnia miliczy.. moze dzis sie ruszy...oby powodzenia!

witam i znikam od razu. wlasnie sie powoli zbieramy, zawozimy miske na salwator do moich rodzicow i jedziemy do szpitala ale cos czuje, ze bedzie kicha bo skurczy dalej brak tylko brzuch jak na okres mnie boli. toska sie rusza wiec standardowo ma na wszystko wypiete po kim ona taka uparta no nie wiem. napisze smski jak cos bo chyba zostane u rodzicow jakby mnie ze szpitala odeslali bo przynajmniej nie bede sie martwic, ze sama zostane w domu
trzymajcie kciuki bo naprawde zmeczona tym czekaniem jestem eh.

reklama
Malutk powodzenia!!!

u nas lipa.. Tomek znów wymiotuje.. pół nocy nieprzespane:( do tego Kubus sie tez zaraził..... trzymajcie kciuki by udało mi sie załatwic lekarza do domu...

zycze miłego dnia i popołudnia.. no i brzuchatki.. w kolejeczkę i na porodówkę ..

Do góry