Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to witam Cie serdecznie po raz kolejny w dwupaku!joasienka, monia-t no to zaczynamy odliczanie do godz zero :-)
joasienka a ty kiedy masz sie stawic w szpitalu znow na kontrole?

malutk_a - no to zaczynamy! :-) Ja mam jechać w niedzielę, ale nie wiem czy to ma sens, czy nie lepiej w poniedziałek. Czy w weekendy zlecają cokolwiek? Bez sensu byłoby jechać tylko po to, żeby się tam przespaćA może poczekamy do Walentynek? Już niedaleko
modlicha, farbka - dzięki za opowieści. Ciekawe jak to u mnie będzie?...
Ribi - trzymam kciuki, żeby to naświetlanie przebiegło jak najmniej boleśnie i przede wszystkim sprawnie.
A miałyście jakieś skutki uboczne po ZZO?
dziewczyny mam pytanie: CZY POTRZEBUJĘ SKIEROWANIE DO SZPITALA OD PEDIATRY? cZY WYSTARCZĄ TYLKO WYNIKI? dZIECKO JUTRO BĘDZIE MIAŁO 11 DNI WIĘC MOŻE TO MA ZNACZENIE?
My się dołączamy do ogólnoświatowego dnia marudzenia... mały właśnie zasnął po dwóch godzinach... w foteliku samochodowym pod stołem w kuchni :-)
Ciekawe, na jak długo... :-)
może ja pomogę:Czesc dziewczyny to widac dziisaj taki dzien bo Moj maly tez marudzil i mial najdluzsza przerwe do tej pory od 8 rano do 15 wcale mi nie spal tylko ciagle marudzil.Dziewczyny kurcze moze to jest glupie ale Ja nie potrafie wkelic fotki do galerii naszych malenstw nigdy nie korzystalam z porgramu imageshack nie wiem jak mam to zrobic czy ktoras z was moglaby mi dac szybki kursik ?