Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Blondi u mnie z tym karmieniem Miśka to jest bardzo rożnie, jak jest bardzo głodny to potrafi opróżnić mi pierś w 15 minut, a czasami jest tak, że przy jednej piersi jest 30-45 minut i przy drugiej tyle samo. Położna wytłumaczyła mi, że dziecko samo sobie reguluje w jakim tempie je, a ja to czy porządnie się najadł mam czuć po piersiach tj jak szybko robią się miękkie. Na początku myślałam, że 15 minut to zdecydowanie za mało i wpychałam mu sutka do buzi, ale to błąd. Fajnie masz, że twoj maluszek może spać 5-6 godzin w nocy, Michał też jest śpiochem, ale ja niestety z uwagi na jego glukozę mam przymus budzenia go maksymalnie po 3 godzinach snu...Dziewczyny jak długo karmicie, bo ja przewaznie 30min, potem beknięcie i jak nadal rusza usteczkami że głodny to druga pierś i kolejne 30 minczasem wieczorem po kąpieli jest jeszcze kolejne 30 min, ale wtedy spi w nocy 5-6h
![]()
Dziewczyny, mam pytanie do mam chustujących. Jakie macie chusty? Ja sobie chciała kupić bo Wojtek spałby tylko na rękach, ale jak się dowiedziałam, że jest 6 rodzajów ( z kółkiem, kieszonkowe itp.) to zwątpiłam. Jak macie namiary na jakieś sprawdzone sklepy, producentów, to podeślijcie jeśli nie na forum to na pw.