Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
blondi moze to przez jablka. Nie bede ich jadla i zobaczymy. Tylko widzisz u nas jest z ta kupka taki problem ze On sie napina i mimo to jej nie robi. Spina sie prze i zaraz zaczyna plakc a kupki nie ma. Osttanio 7 dni samodzielnie jej nie zrobil. Zmienilismy wtedy mleko na ten bebilon i go ruszylo i prez trzy dni bylo ok a teraz znowu to samo wczoraj i dzsi dostal czopka bo nie moglam patrzec jak sie mecze Bidulek:-( a dzis jeszcze prykal i po pryknieciu w placz.
A ze snem u Nas to samo. Ktoregos razu przez sen sie napinal i normalnie powienien zrobic kupke a On sie obudzil i plakal i plakal.
Przy piersi jak jest to tez czesto podczas jedzenia sie napina i tak nozki podkurcza wtedy zaczyna mi "szarpac" piers tak kreci glowka z piersia w buzi. Szczegolnie jak piersi sa juz miekkie. Wtedy karmienie zwykle sie konczy a kupki i tak nie ma:-(
Kiedy to minie??
No objawy ma takie same jak mój Maciuś, też jak ciśnie kupkę przy piersi to się wierci, kwiczy, szarpie sutka, wypuszcza zaraz łapie i wciąga, czasem nawet się złoszcze, bo tak długo się preży, a na koniec tylko mały pierdek i kupki tez nie ma, szkoda mi go, ale ogólnie Maciulek robi kilka kup dziennie, kolory ich są rózniste, ale są... zyczę szybkiej poprawy, żeby kupki wróciły
A Ty musisz dokarmiać go sztucznym mlekiem( bo nie znam sprawy, albo mi wyleciało) może spróbuj tylko piersią? A jak karmisz butlami to sprobuj antykolkowych, na zamkniętym o tym dyskutujemy
agapa - dzięki napewno spróbuję, najgorsze jest to, że Maciuś zasnie przy piersi biorę go do odbcia, rozbudza się w końcu beknie i chce jeść na nowo, tak bylo właśnie przed momentem
i znów go karmie, znów odbija albo i nie
i potem zasypia i ulewa
![]()
i w dupencji ma to, ze mama by juz chciala byc po.
Może Natalka w końcu się zlituje nad matulą.ewcia u mnie na dzisiaj nie ma szans bo mloda tylko kopiei w dupencji ma to, ze mama by juz chciala byc po.
damqelle pewnie nas jutro wszystkie trzy wsiaknie jak kamfore i tylko czekac ktora pierwsza rozlozy :-) ja sie boje, zeby mnie nie trzymali w szpitalu nie wiadomo ile bo niby termin z usg mam na dzis wiec nie wiem ktory beda brac pod uwage.
Mały się najadł i śpi, jakiś taki niespokojny był... Tak się o niego boję, jak tylko ma czkawkę albo się zakrztusi to ja już cała w stresie jestem, że coś mu się może stać... Mam nadzieję, że się w końcu uspokoję. W szpitalu lekarz tłumaczył mi, że taki maluch jest sobie w stanie sam poradzić z zakrztuszeniem i z czkawką, ale ja i tak się trzęsę za każdym razem....
Miłej niedzieli dziewczynki!!!