Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

i teraz siedze i odciagam
i podczytuje...zaraz zmykamCześć, witam się. U mnie załamka. Dominik znów chory i dostał kolejny antybiotyk. Wszystko wróciło z powrotem: katar się nasilił, gardło czerwone i wydzielina z nosa spływa na płuca. Poszłam z nim wczoraj do lekarza jak zobaczyliśmy z mężem, że ma czerwone gardło. Z resztą pchał paluszki do buzi tak jakby chciał coś sobie z tego gardła wyciągnąć, musiało go boleć. I znów siedzimy w domu a tu taka ładna pogoda ale pediatra powiedziała, że ze względu na antybiotyk mamy przynajmniej do czwartku siedzieć w domu. Wszystko przez to, że ja z mężem też niedoleczeni jesteśmy. Oby już teraz doleczył się do końca bo już naprawdę starczy tego chorowania.
Mam przez to wszystko doła.
A poza tym zaraz święta a ja nawet na zakupy jakieś się nie mogę wybrać. Mąż wciąż w pracy albo coś załatwia bo po świętach mamy ruszyć z budową domu. A ja siedzę sama z Dominikiem, który wymaga mojej obecności prawie cały czas bo jak uśnie to tylko na króciutko i najchętniej to by siedział na rękach albo przy cycu.