reklama

Styczen 2011

reklama
żabka - a kiedy Ty chrzcisz? Nie podpowiem odnosnie prezentu bo my jak Nas pytali co chemy to mówilismy kasę, chcemy sami coś kupić małemu za uzbierane pieniążki:)

Maciej śpi ładnie w łóżeczku, sam zasnął podczas zabawy, a więc u mnie sprzatania ciag dalszy wiec znikam:)

Hejka
Zuzia miala dzisiaj wizyte kontrolna i wszystko jest ok. Wazy 6,2 kg i ma 60,5 cm.
A splakala sie jak nigdy, bo musialam po rozebrac do badan a mialam chlodne rece i jej sie niespodobalo takie przewracanie.

Pozdrawiam wszystkie mamuski i ich malenstwa

Hej. My po spacerku, buzia mi się opaliła i ręce :-) Zrobiłam sobie zakupy na sernik bo znalazłam fajną gazetkę z przepisem i teraz jej szukam i nie mogę znależć, więc dupa z tego sernika. Kupiłam małej parasolkę do wózka za 50 zł ale z Tako (niech ma do kompletu) i wrzucę potem fotkę jak mi mąż zgra. Idę coś posprzątać bo sprzątam na raty. Jutro bioderka o 8 rano, mam nadzieję że będzie ciepło.

żabka-my chcemy kasę, uważam że prezenty na siłę są głupotą, chyba że dziecko coś naprawdę potrzebuje, moja Ala póki co wszystko ma i wole jej na konto wpłacić.
my też dziś spacerowo, myślę że jak taka pogoda to nikt nie siedzi w domu przed kompem, a życzmy sobie żeby taka pogoda była, bo nie ma nic gorszego niż siedzenie w domu z naszymi maluchami.
my na chrzest daliśmy 50zł bo tyle powiedział ksiądz-nie wiem czy ma znaczenie kiedy chrzest ale u nas będzie po mszy parafialnej i znajomy ksiądz i będziemy sami, jakoś chrzest iluś dzieci mi nie pasował, poza tym moja ala ostatnio afery rozkręca w kościele i czasem musimy z nią wyjść więc pasuje mi to bo to kilka minut samej ceremonii wytrzyma i wiochy z wychodzeniem nie będzie :-)
miłego wieczorku

my też już po spacerku (1 etap:) ) widzieliśmy bociany i 2 bażanty:) gdyby nie chęć do kibelka to jeszcze byśmy chodzili...

iwi czy chodzisz na spacerki ze swoją psinką? Ja chcialabym wziąć chustę i swoją psinkę ale najpierw musimy poćwiczyć chodzenie czy moja suńka będzie potrafiła chodzić:)

Ale pustki tutaj...wszystkie spacerują:) i dobrze trzeba korzystać z pięknej pogody
Tak chodzimy razem, bo mąż w pracy więc ja wychodzę razem z nimi w Polsce miałam lepiej bo w lesie ją puszczałam a tu nie mam gdzie. A w chuście też już próbowalam i polecam tylko ja chodzę z wózkiem, bo Franek potrafi po spacerze sobie jeszcze pospać w domku.
Ale mnie strasznie głowa boli aż mnie mdli.

jakich kremów używacie na to słonko dla dziecka??

Jestem wściekła bo 9 kupiłam chuste , wpłaciłam i dalej czekam. Babka twierdziła że wysłała na 2 dzień a jakoś jej nie ma. Jeszcze mnie od bezczelnych wyzywa bo się upominam o paczkę. sprawa jest w centrum sporow a jak to nic nie da to ide na policje bo 140zl to nie malło

my też zaliczyliśmy dwa spacerki:)
Ariska- no to nie fajna sytuacja, ja kupiłam bramki do drzwi 9 ale w końcu dziś przyszły, trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie sytuacji

my jak zwykle same m w pracy Domi śpi nie dotrzymała do kąpieli mam nadzieje że nie będzie spała sługo bo potem nie będzie spałą spać:)

reklama
Czesc dziewczyny JA daje znak ze zyje chociaz nie wiem czy ktos zauwazyl MOj brak.No ale sie witam nie mielismy internetu popsul nam sie modul a w telefonie strasznie dlugo bylo mi jakos czytac i pisac nie moglam was dogonic i tylko mnie to wszystko wkurzalo.Ale nareszcie mam gdzie pisac swobodnie z wami postaram sie cokolwiek pozniej nadrobic bo my teraz kapiel idziemy brac a potem kolacja i spac dzieciaki.Zaczelam nadrabiac od galerii no I powiem boze jak te nasze dzieciaszki szybko rosna az sie napatrzec nie moge juz niektore 4 miesiace maja.Ach...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry