reklama

Styczen 2011

reklama
Claudia - ja też zawsze noszę cały zestaw, ale ostatnio myślę nad podwojeniem ilości ciuszków bo mała jak byliśmy u mamy to dwa razy się orżnęła po pachy (dosłownie). A tak w ogóle to cieszę się że z Misiem twoim wszystko dobrze.

A moja mała ma albo skok albo ząb jej idzie bo okropnie marudna jest i całe rączki zjada.

Claudia - doczytałam że też zamówiłaś gryzaczek dziąsełko Baby Ono - i jak, dobry jest bo ja czekam na kuriera :-)

Ostatnia edycja:
ja nawet jak nie mam miejsca to body i pajac obowiązkowo i jakas pielucha tetrowa, zawsze zamiast podkładu można jej użyć i już wiecej miejsca

Kate gryzak dziąsełko mi nie przyszedł jeszcze kurde
czekam na niego bo się okazało że nie ma koloru niebieskiego i jest tylko różowy
a ja różowego nie chcę

ariska pieluchę tetrową też noszę
tak jak mówię od dzisiaj będę mądrzejsza, body i chociaż rajstopki będę nosić

ja też noszę nie tylko body ale wszystko na przebranie:D z tymi dziećmi różnie bywa, a do przebierania mam pielucho ceratkę, bardzo przydatna rzecz w gości i na przewijak:D
wróciliśmy właśnie z kontrolnego usg bioderek i wszystko ok, następna wizyta dopiero w pazdzierniku...
a jutro idziemy na szczepienie...

ja też zawsze wożę cały zestaw ze sobą - bo dzieci mają w sobie ten element złośliwości losu wbudowany że zawsze zesrają się w najlepsze u kogoś w odwiedzinach. A mojej to najlepiej wychodzi w foteliku samochodowym. Dlatego matka zawsze zwarta i gotowa. A im więcej dzieci - tym bardziej zwarta. ot, doświadczenie życiowe to się zwie. Oczywiście przykazanie skauta mówi: noś przy sobie wszystko co się może przydać, a nawet to co się przydać nie musi - bo życie lubi zaskakiwać. Mogłabym wam nawet napisać poradnik: "co spakować na każdą okoliczność" - taką już mam opcję pakowacza. Co więcej - mam zawsze przy sobie listę Nipów, peseli - kiedyś mnie gdzieś w urzędzie chcieli zaskoczyć pytaniem o nip zakładu męża - Ha... mam :)
No.. i właśnie dlatego musieliśmy kupić większy samochód :)

znalazłam coś takiego na temat puzzli Popularne maty-puzzle są toksyczne! - Dzieci.pl, chyba faktycznie cos w nich jest skoro ue chce je wycofać - więc może zastanowię się jeszcze nad ich zakupem, poczytammoże coś więcej znajdę na ten temat ale to już nie dzisiaj bo ledwo siedzę.

my dziś po szczepieiu - było strasznie - mała już przy ważeniu wydzierała się niesamowicie, później przy rozbieraniu a samo ukłócie to dopiero był krzyk. Dobrze że mam już to za sobą, przynajmniej na kilka tygodni. Jak narazie wszystko jest ok, no może trochę więcej spała w dzień niż zwykle, nawet po kąpieli nie zdazyłam dać jej cycka więc pewnie za godzinkę się obudzi głodna.
idę spać bo w nocy będę nieprzytomna

Oj i ja woze ze soba duza torbe pelna ubranek, pieluszek, kremow:) Ale przezorny zawsze ubezpieczony:)
Claudia w sumie nie ma tego zlego- przynajmniej Michas wreszcie zrobil kupke.. :)
Oby z serduszkiem bylo wszystko w porzadku!
Zmykam do lozka.
Dobrej nocy!

reklama
Dziewczyny pozwólcie, że się wtrącę apropo zabierania ubranek, kremów, pieluch, butli itd. Czy macie jakieś fajne torby do wózka? Bo mi niestety w tej dołączonej do wózka jakoś mało się mieści. Z góry dzięki za odpowiedź :) Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry