• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczen 2011

reklama
- Pływajcie Zdrowo z Huggies LittleSwimmers

dni otwarte dla maluchow sa na kilku basenach przystosowanych dla dzieci tu można sobie wyszukać baseny bezpieczne dla dzieci

Damqelle - do chudowa to ja zawsze na święto kartofla jeżdżę heeh ten bujaków jak mi szkoła pozwoli to może pojedziemy w najbliższym czasie :)
Ja to przez ten chudów parę razy w telewizji byłam :) he,he,he...
ale na tych przyjaznych basenach jest Wola. A przecież tam na Woli jest taki głęboki brodzik i strasznie zimna woda. Anka mi tam marznie a co dopiero taki maluszek- na lędzinach jest o wiele przyjemniej

a ja bylam na basenie w Woli i w brodziku 29stopni :) i nawet przewijak dostałam dla małej żeby się porozbierać. A brodzik taki do pasa miała to czy ja wiem czy głęboki?

I ja sie z moja mala wybieram na basen ale na takie zorganizowane zajecia- ale grupa letnia rusza dopiero pod koniec czerwca.
oho mala sie budzi.. musze zmykac.

też bym poszła na basen
ale chyba dopiero jak otworzą
bo an kryty nie lubię

i tak pływać nie umiem a na basen chodzę aby się ciut opalić i zanurzyć w wodzie

ale może chociaż Misio się nauczy pływać

reklama
Claudia z dzieckiem na basenie nie musisz pływać bo siedzisz w brodziku bo tam cieplejsza woda;)

kochana jak wejdę do brodzika to cały zajmę :-D
ale tak to mam pretekst że z dzieckiem jestem hehehe
a tak to wiesz głupio wcześniej było tam siedzieć gdzie wody po kostki:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry