reklama

Styczen 2011

Witajcie. Coś pustawo tu ostatnio się zrobiło.
Muszę się pochwalić, że moje dziecko dorosło do tego, żeby przesypiać całe nocki. Już od pięciu dni zasypia ok. 21-ej a budzi się ok. 6-ej. Jestem w szoku, a moje cyce tym bardziej :)).

reklama
Witajcie. Coś pustawo tu ostatnio się zrobiło.
Muszę się pochwalić, że moje dziecko dorosło do tego, żeby przesypiać całe nocki. Już od pięciu dni zasypia ok. 21-ej a budzi się ok. 6-ej. Jestem w szoku, a moje cyce tym bardziej :)).
ciiii
tylko go nie zachwal , żeby Ci nadal tak dobrze spał
;-)

jumabe rewelacyjnie a ja się ostatnio zastanawiałam czy takie małe dziecko może przesypiać całą noc.

Mój wczoraj zasnął o 20 i dziś wstał o 6.30 bez przerwy na karmienie(zazwyczaj są dwie lub jedna) ale znając życie to pewno jednorazowy wyskok:)

hejka
ja tak chwaliłam mojego, że ładnie śpi a od paru nocek jest jakaś masakra z NIm, budzi się co chwila, coś mamrocze , płacze... a ja dziś na rzęsach chodzę....

Moj maluch od kilku dni tez przesypia juz "cale nocki". Jak usnie o 22, tak budzi sie o 6 rano. Musi byc strasznie glodny, bo jak przyssa sie do cyca, to je i je... :-)

reklama
Claudia - a gdzie ty masz brodzik po kostki u nas na basenie do pasa? i dość duży jest a do dużego basenu z dzieckiem nie bardzo bo zimniejsza woda jest. A ja bym na basen nie kryty obawiała się iść bo dużo ludzi i na pewno nie tak zadbany jak kryty.

A twój mały ma dwie 3godzine przerwy na sen w ciągu dnia? bo to oznaka najadania się. Próbowałaś dać mu coś sycącego na noc?

Joasiab - moja też śpi 20 - 4 potem je i wstaje co 3h i tak do 10 albo zasypia 22 - 6 i potem do 9. Kąpiemy, obie piersi, trochę się wygłupia a jak trze oczka to odrazu do łóżka

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry