Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A no wlasnie z tymi zabkami to roznie bywa....ja tak cos czuje ze pierwsze pojawia sie za jakies dwa miesiace.
gdynianka mam nadzieje ze to nie jest alergia na psa:-( ciezko tak byloby sie rozstac...przeciez pies to czlonek rodziny...a dlugo go macie??[/QUOTE
od pięciu lat i nie wyobrażam sobie oddać go nawet w najlepsze ręce. tym bardziej, że nasz pies ma bzika na punkcie Miśka i z wzajemnością. zapowiada się taka prawdziwa przyjaźń między dzieckiem a psem, więc modlę się o wyniki testów...
I ja się witam.
Batonik24 nie wiem jak po pneumo bo ja na to nie szczepię ale przy ostatnim szczepieniu na krztusiec itd pytałam się pediatry o temperaturę i powiedziała, że jak do trzech dni są jakieś reakcje poszczepienne to jest ok a powyżej trzech dni to trzeba alarmować.
Może mała złapała jakieś przeziębienie bo pogoda licha a wiadomo szczepienie trochę osłabia organizm. Myślę, że jeśli będzie nadal gorączkować to warto skonsultować to z pediatrą.
, zastanawiam się tylko dlaczego taka miała długą przerwę tj. 16h przecież zawsze temp nachodzi wieczorem
póki co nie ma od 8 a jeśli dostanie dzisiaj znowu to podjadę na dyżur do przychodni i tyle chyba, bo tak czy siak jutro idę do mojej pediatry żeby ją obejrzała ;-)
witam z rana
u nas dziś kolejny pochmurny dzień się zapowiada, czasami mam wątpliwości czy to słońce jeszcze jest tak dawno go nie widziałam :-)
mam do Was pytanie - ostatnio moja mała zamiast podnosić się do siadania jak biorę ją za rączki, to się wygina, robi mostki i za żadne skarby się nie chce podciągać. nie wiem czy to normalne? Wasze dziaci też tak mają lub miały? Powinnam to skonsultować z pediatrą czy przeczekać?