Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Teraz dosyć tego leniuchowania, biorę się zaraz za prasowanie przy wiatraczku. 
Ja zresztą też zażyłam deszczówki. :-) Ja piszę pamiętnik, ale taki tradycyjny - zeszytowy no i czasem zdarza mi się popełnić jakieś opowiadanie ale tylko do tzw. szuflady. Ciągle nie mogę się zebrać do napisania czegoś poważniejszego więc na razie gromadzę tylko pomysły. No i zajmuję się redakcją tego co piszą inni.U mnie talent jest po mamie - więc jak skończyłam 9 lat to zaczęłam pisać.
Piszę też książkę - jest na moim blogu , w sumie bardziej to są zapiski niż książka![]()
mój gin. na urlopie więc i tak muszę poczekać do wtorkowej wizytyFogia - ja biorę Luteinę i nic mi się nie dzieje, nie czuję żadnego dyskomfortu. Może pójdź do lekarza i zapytaj czy wszystko w porządku?
przecież wiesz, że ze mnie panikara. ;-):-)Fogia nie stresuj się bo tym bardziej zaszkodzisz fasolce!! nie martw się na zapas![]()
ja tak mam dopiero od kilku dni, wcześniej było bez problemu, a dzisiaj piekło tak bardzo, że aż siedzieć nie mogłam.co do luteiny, mnie tez pieklo jak wkładałam na "sucho", ale zakupiłam żel nawilżający do higieny intymnej i wspomagałam sie tym, nawet głębiej udało mi sie włozyc i nie wypływało tak szybko..