Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie ciężko zmusić do mycia okien na co dzień, a co dopiero teraz...Claudia podziwiam cie ,mnie dzis nikt by nie zmusil do umycia chocby kawalka okna .

ale u nas byla ulewa wspaniale lalo w nocy ,teraz pochmurnie i tak bedzie przez kilka dni.moze marudzie ale ja naprawde mam dosc tych upalow bolu glowy,lydek,mdlosci i siedzenia w domu.wspolczuje wszystkim mama ktore dzis beda sie tak meczyc w te upaly.claudia w panike nie wpadaj jak masz chec myc okna to myj przeciez wiadomo ze po drabinie nie bedziez skakac.po malu ale dokladnie ;-)dziewczyny wszystko mozna z glowa.kiedys kobiety w ciazy beczki dzwigaly w pracy(moja babcia).teraz za bardzo panikujemy.o zadnych poronieniach nie mysle,nie martwie sie,o porodzie narazie woglole nie chce myslec pojde urodze miliony kobiet przed i po mnie rodzily chodzily w ciazy.jedno co moge ci claudia odradzic to mycie przy tej pogodzie bo mozesz zaslabnac hehe ale zrobisz jak chcesz.glowy do gory dziewczyny wiecej optymizmu.Czesc dziewczyny.ale u nas byla ulewa wspaniale lalo w nocy ,teraz pochmurnie i tak bedzie przez kilka dni.moze marudzie ale ja naprawde mam dosc tych upalow bolu glowy,lydek,mdlosci i siedzenia w domu.wspolczuje wszystkim mama ktore dzis beda sie tak meczyc w te upaly.claudia w panike nie wpadaj jak masz chec myc okna to myj przeciez wiadomo ze po drabinie nie bedziez skakac.po malu ale dokladnie ;-)dziewczyny wszystko mozna z glowa.kiedys kobiety w ciazy beczki dzwigaly w pracy(moja babcia).teraz za bardzo panikujemy.o zadnych poronieniach nie mysle,nie martwie sie,o porodzie narazie woglole nie chce myslec pojde urodze miliony kobiet przed i po mnie rodzily chodzily w ciazy.jedno co moge ci claudia odradzic to mycie przy tej pogodzie bo mozesz zaslabnac hehe ale zrobisz jak chcesz.glowy do gory dziewczyny wiecej optymizmu.
milego dzionka zycze wszystkim kochanym stycznioweczkom :-) mla mla

bo faceci tak naprawde to cieniasy heheh