Witam z rana ;-)
... my od dziś same bo mąż wyjechał na 3 dni w delegację do Krakowa
:-( pogoda za oknem nie taka tragiczna póki co, więc pewnie powędrujemy na spacerek ok 11
... mi.nu podziwiam Ciebie, ja też zabieram się do wywołania już od dobrych kilku miesięcy i na razie tylko chrzciny wywołaliśmy
Pozdrawiam i życzę miłego dzionka
... my od dziś same bo mąż wyjechał na 3 dni w delegację do Krakowa
:-( pogoda za oknem nie taka tragiczna póki co, więc pewnie powędrujemy na spacerek ok 11
... mi.nu podziwiam Ciebie, ja też zabieram się do wywołania już od dobrych kilku miesięcy i na razie tylko chrzciny wywołaliśmy

Pozdrawiam i życzę miłego dzionka

Ginek zrobił mi usg dopochwowe i wyraźnie widać było pęcherzyk(i) ciążowy(e). Ciążę tzn jej wiek obliczył mi na podstawie usg oraz miesiączki sierpniowej, bo po wywiadzie jaki ze mną przeprowadził to co ja uznałam za wrześniową miesiączkę było tylko plamieniem. Pewnie on ma rację, bo się kurna zna na tym. Ja od pierwszej miesiączki po porodzie mam je bardzo nieregularne i z różnym nasileniem krwawienia. Specjalnie wyżej napisałam pęcherzyk(i) ciążowy(e), bo na usg wyszły dwa, z tym, że w jednym widać już zalążek zarodka natomiast drugi jest pusty. Ginek stwierdził, że pusty pęcherzy samoistnie powinien się usunąć