Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Co do ząbków michałka, to najlepsze jest to, że wyszły mu 3 czwórki
tej ostatniej nie widać
były biegunki i katarek
a trójki chyba spoko..
wydaje mi się że większy szał przy czwórkach był :-)
katka ciekawa sprawa pewnie Nadi by sie spodobało:-)
U nas też ząbkowanie na całego, chociaż ostatni tydzień był najgorszy, bo wyrzynanie 4 dolnych zbiegło sie z trzydnówka i już ledwo dawaliśmy rade Gabrysia ciągle marudziła, płakała, nie chciała jeść a do tego gorączka powyżej 38, masakra.
Dobrze że mamy juz to za sobą
klaudia - pisałaś o kombinezonach a ja się zastanawiam czy nam też nowy by się nie przydał bo ten co mamy już ciasnawy się robi ale nie chciałabym kupować już nowego, mam nadzieję ze powoli mrozy zaczną odpuszczać i nadejdzie wiosna.
dziekujemy za oddane głosy i poprosze o jeszcze kazdego dnia mozna głosowac a link jest w mojej sygnaturze. Dzieki
Batonik jedź na ta impreze i nie rób sobie wyrzutów. Nic sie blani nie stanie jak na jedna noc zostannie z dziadkami. ty sie wybawisz i bedziesz usmiechnieta i zadowolona a blania nawet nie odczuje tego, ze mamy nie było.
Klaudia ładne pierniczki i napewno smaczne. Ariska co do zabków to Piotrusiowi wychodziły wszystkie po kolei, wiec nie ma zasady, ze najpierw 4 a potem 3. Katka fajne oswietlenie, ale czy mozna je wyłączyc, bo moze nadii sie nie spodoba i wtedy bedzie zonk.
Niusia dobrze, ze juz za wami temperatura.